torsdag den 12. januar 2012

Status på boldsamlingen

© Photo By Design Á la Camara
Man siger at det Belgiske folk er født med en mursten i maven - hvis det er sandt så er jeg født med en bold i maven hånden!

Har været aktiv udøvende siden jeg var 6 år, trænet børn/unge siden jeg var 16, er certificeret træner/Coach indenfor forskellige boldgrene - og senest er Academy of Sports and Professional Leadership-uddannelsen sideløbende gennemført.

I udestuen med plads til leg og livet - udnyttes pladsen til fulde under loftet med samlingen af sportsbolde. Effektivt og praktisk, og løsninger, der passer godt til aktive sportsmennesker.Boldophæng i eget design.© Real Homes By Design Á la CamaraBoldophæng i eget design.© Real Homes By Design Á la Camara

Boldophæng i eget design.© Real Homes By Design Á la Camara


Og en af de personlige prisudtalelser som jeg især er meget glad for er bl.a. denne:


Sportsleader of the year
"Marianne har på sine hold indført mentorordninger, personlige træningsprogrammer og masser af happenings både til træning og stævner. Marianne har formået at bringe et hold tættere sammen på den gode måde, og igennem de værdier, som gennemsyrer holdets træning og samvær, har holdet ydet nogle fantastiske præstationer på banen. Derudover har årets leder været en fantastisk idekvinde i ungdomsudvalget, og er ikke bange for at komme med eller støtte de vildere ideer, der ofte udmunder i spændende oplevelser for klubbens medlemmmer".

Mille

8 kommentarer:

Lisbet / *LLL og Co.* sagde ...

Sjovt! Jeg er også født med en bold... I hånden. Har altid været god til boldspil, men har aldrig dyrket det i større stil - bort set fra i folkeskolens idrætstimer og hjemme. Blev irriteret når man STJAL bolden fra mig i håndbold, fodbold og basketball. Så det blev til volleyball og høvdingebold, hvor vi var på hver sin banehalvdel, og lang-/rund-/Mbold.

Er stadigvæk begejstret for at spille med en bold! Dyrkede badminton i en årrække, men det er jo ikke en RIGTIG bold! ;-)

Sikke en flot udtalelse du her viser. Du har åbenbart altid været fuld af gode og vilde idéer. :-)

- Nyd aftenen! -

Helle sagde ...

wow sikker en flot samling ... :)

Bettina Holst - om kunst, indretning, kreative ideer o.ma. sagde ...

Gik til svømning, badminton og håndbold som barn, men den tid er forlængst slut. Som du ved siger sport mig intet idag. Flot udtalelse. Hold da op Mille :-)

Design À la Camara sagde ...

Ja, ikk. Men det er kun et lille udsnit af sportsaktiviteter vi gør os i :-D

Design À la Camara sagde ...

ALTID i fuld vigør.Er selv meget glad, udtalelsen handler jo om at skabe værdi for andre - og det er lykkes til fulde - det er et dejligt blandt mange skulderklap jeg har modtaget gennem tiden....lyder da godt - meeeeen, tab og vind med god sportsånd - bolden skal jo helst spilles i et fornuftigt taktisk flow :-D

Design À la Camara sagde ...

Tak, tak. Mørk Chokolade er også godt - RITTERsport I assume, er favoritten. Min mor lærte mig at svømme i havets bølger, det samme har min børn, fået videre fra mig - men ellers som barn lå det som et fast program i hver sommerferie i mange år at gå til DU-KA svømning. Badminton dyrkes kun på haveniveau, der fjolles mere end der spilles :-D Tjaa, de viste bolde taler deres eget sprog - de har været vidt omkring i ind- såvel udland.

Prinsesse Suh sagde ...

Hvem der bare havde haft dig som træner. Husker tilbage på de gode trænere jeg havde da jeg var barn og ung, og som stadig følger mig som gode forbilleder. Jeg er sikker på, at du også er et for mange af de unge du træner.

Design À la Camara sagde ...

@Prinsesse Suh: ...det ville have være en udsøgt fornøjelse at skulle træne dig - bestemt det er jeg, det vil jeg ikke lægge skjul på.