søndag den 17. juli 2011

Pop Art i Udestuen (4) - Plads til livet

© Photo By Design Á la Camara
Du har nu kunne følge med i opsætningen af vægtapetet True Romance (Roy Lichtenstein), nu går turen videre til Marilyn Monroe, raffineret  pop art kunstværk på en baggrund af kinesiske nyhedsaviser (Andy Warhol look alike by Jason Blake). Dette er nu den anden ende af udestuen du vil stifte bekendskab med.

Lyset i keramikpotten har jeg fået af DJ Razzer i julegave: Der står: "Marianne skaber harmoni omkring sig med sin beskyttende og omsorgsfulde natur" - så selvfølgelig skal det ha' en fornem plads.© Real Homes By Design Á la Camara

Gl. fransk industribænk i jern med riflet overflade i harlekintern  En super praktisk bænk, der kan anvendes overalt i boligen. For nu bliver den brugt som et lille bord, og tilfører rummet noget råt, enkelt - og her må man gerne smide fødderne op på bordet :-D

© Photo By Design Á la Camara

IKEA katalogsamlingen "Plads til livet" er lidt speciel, idet det mindste er hustandsomdelt eller et man kan hente gratis i IKEA. Det store af dem, er en hel speciel 2011 udgave i str. XL og kun trykt i ganske få eksemplarer.

© Photo By Design Á la Camara

Håndlavet designskål fremstillet af industrimøtrikker, der tilfører noget råt og gedigent til arbejdsbænken. Skålen kan bruges til alverdens ting. Vi bruger gerne forskellige slags skilte rundt om i boligen. "RESERVE" skiltet er et af de sidst ankomne til samlingen.

© Real Homes By Design Á la Camara
Specieldesignet wallstickercitat: I am very definitely a woman and I enjoy it - Marilyn Monroe

Sofaen er en Limited Edition,  men ganske fiks, da den hurtigt kan laves om til en ekstra seng. Var egentlig beregnet til DJ Razzers værelse, men han synes det er for besværligt at skulle pakke sammen hver dag - så nu får den liv i udestuen i stedet.  Designpuderne vil jeg ikke komme nærmere ind på da jeg har omtalt disse før  - men generelt bliver, der flyttet rundt på disse, alt afhængig af, hvor de nu gør sig bedst om man vil dresse op eller ned -eller have puder med mere knald på farverne eller slet ingen overhovedet.

Det var så touren fra enden til anden, uden dog at komme ind på midten - det kommer nok på et og andet tidspunkt.

Og bliver man træt af indretningen, er der  også tænkt over dette, og med et par snuptag  kan der byttes rundt på de to udestueender, og så har man igen et nyt rum - og nye stemninger med plads til livet - enkelt og nemt mikset med factory kant og personlig stil, plads til leg, hygge og andre gøremål - et rum der hele tiden er i bevægelse.


Be happy
Mille

3 kommentarer:

Lisbet / *LLL og Co.* sagde ...

Du har altså nogle vildt spændende ting, som gør indretningen til noget helt særligt...! I LIKE! :-)

*SMIL* og go'nat fra Lisbet

Annette sagde ...

Hvem der dog bare havde sådan en tjekket udestue...min ligner altid et sted, hvor der har været smidt en bombe....det her ser rigtig godt og superhyggelig ud!
Klem
Annette

Design À la Camara sagde ...

@Lisbet: Vi trængte til at der skulle ske noget andet,drastisk og ind med noget kulør, vi synes selv det virker totalt opløftende - det har ihvertfald taget en skøn drejning med lidt knald på væggene. WE LIKE, TOO

@Annette: Udestuen, har også været totalt rodet her, så ryddet, så rodet - perioder fungeret som aflastning, fyldt med alverdens ting og sager - og ikke rigtigt vidst, hvor vi ville hen med indretningen - men nu skulle det altså være. Vi synes vi er sluppet hæderligt fra det. Stemningen skal opleves, er utroligt svært at gengive på fotos.