tirsdag den 25. september 2012

Handy Woman: Foldedør - #23 lag maling senere - masser af eksperimenteren med især føntørrer, mere gnubben og gniden Lige nu skal det have lov til at tørre igennem. Men nu begynder farven og ideerne at tage form - det handler om at turde - tænke ud af boksen. Når man følger sin intuition, så sker der løjer. Men lad dig pt. ikke forskrække af farven  EMPIRE RED - dels er det et aftenbillede, farven kommer ikke til sin ret - dels er jeg langt fra færdig. Missede du del 1. finder du indlægget her.


Mille


6 kommentarer:

Prinsesse Suh sagde ...

Du går jo totalt amok!

Krearier sagde ...

Fedt eksperiment du er ude i Mille. :)

GitteBlinkilde sagde ...

Spændende og vildt projekt :-)
Hvorfor har du lige pludselig fået "bevis at du ikke er en robot" ved kommentarer ?

Design À la Camara sagde ...

Prinsesse Suh: Kreativtiet kender ikke til begrænsninger - jeg kan godt fortælle dig alt det bliver helt vildt cool. Malingen er helt suveræn at arbejde med.

@Marianne: Er selv ret vild med det - nu får i jo kun et et sneek peek og kan ikke se det i dets rette sammenhæng

@Gitte: ...Milde den Vilde - er mit mellemnavn :-D Har været nødsaget til det, da mit spamfilter var fyldt med alverdens reklamer - mange af dem ikke lødige - det er som iler der lukrerer på ens sie - jeg gider det ikke - derfor skal I bevise at I ikke er robotter.

anette lyskjær sagde ...

Eksperimenter er nødvendige, Mille og ingen vil nogensinde ta' fejl af, hvor døren er. Sej farve til en supervoman! Venter spændt på slutningen :)

Design À la Camara sagde ...

@Anette: Der er faktisk mange som ikke bemærker den med det samme - det er først når de vender sig om, at man kanaflæse folks reaktioner - yderst interessant - jeg stopper aldrig med at eksperimentere - takker for komplimenten - super woman - sidder og smågriner helt for mig selv.