søndag den 11. marts 2012

Mini weekend: Hotel Menstrup Kro - ankomst og besigtigelse (1)


En af de ting jeg altid ønsker mig,  er Smartboxe til nydelse og forkælelse - et genialt koncept med en hardboks indeholdende et gavekort og en brochure, hvortil gavekortet gælder til udvalgte steder - en god måde at komme ud at se og opleve steder man måske ikke ville have valgt i første hug - og gælder som  regel gælder i et år eller mere. Altid rart af have liggende.

Senest kan bl.a. Hotel Menstrup Kro føjes til listen over små skønne og anderledes perler, der er en oplevelse og et weekendophold værd. 

Ophold til enhver smag og lejlighed. Et hyggeligt og særdeles børne-/ungdsomsvenligt sted, hvor man lige kan få ladet batterierne op i meget hyggelige og interessante omgivelser, tage sig en dukkert i den indendørs pool og sauna, spille bob og diverse andre aktivitetsspil inde som ude med ungerne.Hotel Menstrup Kro tilbyder en vifte af forskellige former for weekendophold, man bestemmer selv, hvad man lægger vægt på, om det skal være ren afslapning, gastronomi, kultur, museumsbesøg eller vandreture i blomsterparken ved Gavnøslot. © Photo By Design Á la CamaraFor vores vedkommende er det total ned i gear, ingen pc'er - ingen telefon - alt IT-elektronik er bandlyst - in the middle of no where - der er i højsædet. 
Sådanne weekendture nyder vi rigtig meget. 

Små hyggelige stemningskroge fyldt med patina og historik kan man finde overalt på hele kroen - tæppebelagte trapper rundt omkring, kringlede kroge, billeder og mønstre på væggene indbyder til at udforske det hele. 
En ren skattekiste af oplevelser.
© Photo By Design Á la CamaraOg her lige oppe ved den franske balkon blev vi installeret, noget DJ Razzer synes var megasjovt - og ikke mindst skriften på væggen - for gl. rigsdansk støder man ikke på så ofte - mange spændende aha-oplevelser for poden, som nyder når vi drager afsted på sådanne ture, hvor udgangspunket er: Ved vi, hvor den by ligger henne, næh, godt så, lad os tjekke den ud - og se, hvad den oplevelse bringer.

Hænger du på vil der komme lidt flere billeder fra selve minikroopholdet.


Mille

11 kommentarer:

Sommerhusliv Hele Aaret sagde ...

Hvor ser det hyggeligt ud, trænger også til en lille mini ferie..

Ha `en dejlig Søndag

Knus Susi

Design À la Camara sagde ...

@Susi: Vi nyder disse ture - kroen er meget hyggelig og arrangerer et hav af tema/revy-oplevelser. Vi oplever sjældent at der er mange børn med på tur med deres forældre, på kroerne rundt om i landet.

Vi holder meget af sådanne ture rundt om i Danmark.

Fortsat god søndag til jer.

Jenny sagde ...

Det lyder rigtig hyggeligt! Min kæreste og jeg har lige været på weekendophold i Faaborg, det var også superhyggeligt :)

Dejlig blog du har her :)

God søndag

Kh. Jenny

Design À la Camara sagde ...

@Jenny: Nice to hear - lyder også til at I er gode til at tage på opdagelse rundt om i Danmark og ikke mindst nyde hinanden.

Fortsat god hyggelig søndag.

Canika sagde ...

Jeg er fuldstændig enig MIlle, Smartboxe er en dejlig gave at få.. Sikke en dejlig weekend i har haft... Lige pt har vi en Smartbox på en Aktionoplevelse liggende... Uha-jeg er spændt på at høre hvad manden vil med den :-))

Design À la Camara sagde ...

@Canika: Bestemt - det er altid spændende, hvor vi ender henne - vi tager som regel nogle raske beslutninger - undersøger ikke for meget - det er lidt udfordrende. Jeg er vild med konceptet - vi har efterhånden været en del steder.
Aktionsoplevelse - det må da lige være noget for jer - der findes også et hav af muligheder. En sjov måde at prøve noget man ikke har prøvet før.

Prinsesse Suh sagde ...

Skønt! Jeg hader smartboxe, da jeg ofte glemmer dem og så skal de lige pludselig bruges inden udløbsdato og så bliver det ikke altid så god en oplevelse som det kunne have været. Planlægning, planlægning, planlægning...

Design À la Camara sagde ...

@Prinsesse Suh: Nå da, har du fyret kammerherren?eller giver du for lidt i løn? Troede eksilprinsessen havde folk til det grove og sørge for at hun altid vil kunne komme afsted anstandsmæssigt :-D

Anonym sagde ...

Smartbox er en herlig ting, har for nyligt brugt en på en pragtfuld middag. Ser dejligt ud på den viste kro :o)

Design À la Camara sagde ...

@Isa: Touché til Prinsesse Suh - se, det var rart at høre at endnu en også synes det er smart og får det brugt. Lyder også hyggeligt Isa, hvor var I henne?

Prinsesse Suh sagde ...

På grund af den venstreorienterede regerings højredrejning er apanagen desværre blevet skåret kraftigt, og prinsessen har måttet sige farvel til adskillige af hendes tidligere skattede medarbejdere. Og når man tidligere har haft folk til at planlægge sit liv for sig, så er det altså svært at holde styr på sit liv. Ja, tænk at det er så besværligt at være et almindeligt menneske. Respekt til jer, der altid har gjort det ;-)