søndag den 11. marts 2012

Mini Weekend: Hotel Menstrup Kro - indretningsdetaljer (2)


Værelset for enden af den lange gang med egen smal altan og opredning - hvad mere kan man så forlange!

Indretningen er NOGET anderledes end det vi kommer fra - men giver selvfølgelig anledning til at tale om, hvordan man før i tiden indrettede med alkover og himmelsenge, pyntegardiner, plisséskærme, messing, farver etc. Og ikke mindst især de mange Mads Stage illustrationer og akvareltegninger/-skitser, der hænger rundt omkring på kroen.

© Photo By Design Á la Camara


Værelset er udstyret med minibar, fjernsyn, vækker, telefon, moderne IT-faciliteter og ej at forglemme en buksepresser - og et lille toilet med skråt loft, friske håndklæder og et  ganske glimrende badekar. 
Når man har børn med, skal alle dimser og dingenoter altid undersøges, testes og nærstuderes. 
Spørgsmål stilles i en lind strøm.Information med relevante oplysninger - men kun et enkelt ark og kuvert til at sende hilsen til nær og fjern (sparetider?) - alternativ og en noget kreativ opredning i en tudgegammel lædersofa. 
Man indretter sig efter forholdene - og tager det som en oplevelse.


Lidt eksempler på de mange forskellige stilarter, der toner frem rundt omkring på kroen - jeg tror vi kom frem til at kroen har vel omkring 100 værelser - vi troede faktisk der var flere rum, for nummerfordelingen starter ganske spøjst - og til større arrangementer kan de håndtere op til 1.000 gæster.
Stilskiftet svinger også ganske betydeligt på de mange lange smalle gangarealer, der er et utal af mønstre og farver - det er som at gå igennem en tidslomme - og der er rigeligt at kigge på."Vild med dans" undervisning er blot et af mange tilbudsarrangementer, man kan melde sig til. Under vort ophold var  det Mie Moltke og Thomas Evers Poulsen, som var hyret til undervisningen af en flok ældre danseglade personer.


© Photo By Design Á la Camara

Billedet ud til atriumgården er taget gennem vinduet - men stedet har en kæmpe have, med mange små hyggekroge, hvor man kan sidde og "small talke" rundt om i små pavilioner med gas-varmere.


Missede du første indlæg finder du det hér

Mille

2 kommentarer:

Frøskuffen sagde ...

Jeg kan tydeligt mærke stemningen... eller skulle man sige stemningerne.

Jeg håber, I nåede at få presset alle jeres bukser, for det er vist de færreste, som har sådan et maskineri stående hjemme. :)

Design À la Camara sagde ...

@Diana: Dejligt at høre - smiler bredt og klukker - rigtig old school model i mahogni - flot flot udført- MEN den blev ikke testet, istedet undersøgt på alle leder og kanter af DJ Razzer - han synes den var mega sej