fredag den 18. maj 2012

Livsstilsmesse på Clausholm Slot 2012

designlacamara.blogspot.com

Altid rart når andre tænker på en - billetterne har jeg fået af en de messeudstillere som besøges fast rundt om i landet. Så nu skal vi på den igen, men denne gang slæber vi morfar med på tur.

Færgebilletten er købt, og det bliver med den spritnye superfærge som er indsat d. 9. maj 2012 -  på DJ Razzers fødselsdag - så det bliver sjovt for ham at prøve, velvidende at den er sat i drift netop på hans fødselsdag. Færgen tager vi fra  Odden - Ebeltoft og retur - rejsevarighed med færgen hver vej bliver små 45 minutter.

Vi glæder os i særdeleshed til at besøge et nyt slot, se nye egne og bare få en masse dejlige oplevelser over Kattegat på en lang 113 m Incat-færge, KatExpresss 1-  under mottoet snup en genvej og spar 400 km.


Mille

7 kommentarer:

Helle sagde ...

ej I er heldige ønsker jer en dejlig tur og glæder mig til at se billeder der fra :)

Mosekonen sagde ...

Rigtig, rigtig god tur

Anonym sagde ...

God tur og god weekend :o)

Design À la Camara sagde ...

Tak skal I have - der skal nok komme billeder - men lige nu er vi rigtige mange frivillige som knokler med at få Folkedemonstrationens detaljer på plads.

Regner med at se så mange af jer!

Lisbet / *LLL og Co.* sagde ...

God fornøjelse! :-)

GitteBlinkilde sagde ...

Hvor lyder det hyggeligt - rigtig god tur :-)

Design À la Camara sagde ...

@Alle: Det var en mega hyggelig tur - der skal nok komme indlæg løbende - men lige nu trænger jeg bare til at komme ned i gear før det går løs med flere Livsstilsmesser rundt om i landet.