søndag den 26. juni 2011

Bradepandekage


 © Real Homes By Design Á la Camara




INGREDIENSER:
250 GR. SMØR
500 GR. SUKKER
4 ÆG
400 GR MEL
4½ TSK. BAGEPULVER
3. TSK. VANILLESUKKER
6 SPSK. KAKAO
1½ DL. MÆLK
1½ DL. KOGENDE VAND


SÅDAN GØR DU:
Smør og sukker røres hvidt, og æggene tilsættes lidt efter lidt.
Mel og bagepulver, vanillesukker og kakao blandes og tilsættes skiftevis med mælken.
Til sidst det kogende vand.
Bages i en bradepande (35x25cm) ved 175 grader i ca 1 time

NB: Eller gør som os lav en dobbeltportion og bag det i ovnens store bradepande. 3 store stykker er frosset ned og klar til at tage med til landstedet, så morfar også kan få lidt hjemmebag.

Når kagen er kold, kan den flækkes og lægges sammen med smørcreme. Prøv det, det smager himmelsk.

SMØRCREME:
125 GR . FLORMELIS
KOGENDE VAND
250 GR. SMØR

SÅDAN GØR DU:
Flormelis røres ud med kogende vand til almindelig glasur
Det bløde smør piskes i glasuren lidt efter lidt.
Cremen bliver blød og luftig, og nem et smøre på.



Kagen er i dagens anledning pyntet med lilla glasur (rød og grøn farveblanding)  - DJ Razzers påfund - det må da siges at klæde kagen.


Mille

2 kommentarer:

Dorthe K sagde ...

Aiiimen, hvorfor har man da ikke tænkt på det?? Rød og grøn = lilla.. Ja da! Tak for tippet - den skal da prøves:-)

Design À la Camara sagde ...

@ Dorthe K: Selv tak :-D