tirsdag den 12. juni 2012

Mit Hjem er Mit Slot 2012: Pitstop

Haven med dens små 200 udstillere havde meget at byde på - men, der skal også være plads til de små hyggepauser. Her et stykke lækkert hjemmelavet sprød makronbund med rabarberskum - friskt, syrligt og delikat - ahhh, velsmagende, som at være at være barn igen - det er udeliv, det er dansk, det er dejligt, det er forår, sommer og sol.

designlacamara.blogspot.com

Rabarberskum. (4 pers.)

DET SKAL DU BRUGE:

½ kg {vin}rabarber
½ dl. vand
250 g sukker
5 blade husblas
2 æggehvider
2 dl piskefløde


SÅDAN GØR DU:

  • Skær de skyllede rabarberstilke i mindre stykker. Kom dem i en gryde med vand og sukker. Kog dem møre. 
  • Læg husblasen i koldt vand. Purer rabarberblandingen. Knug husblasen fri for vand og kom den direkte i den varme rabarberpuré, mens der røres – den smelter med det samme. 
  • Lad mosen svale af. 
  • Pisk æggehvider og fløde til skum hver for sig.  Vend rabarbermosen sammen med de piskede æggehvider. 
  • Kom blandingen i portionsglas, i en serveringsskål eller som vist på billedet.
  • Pynt evt. med lidt ekstra flødeskum før der serveres..



Mille

8 kommentarer:

Loppe sagde ...

Uhhhhhhhhmmmmmmmmmmmmmmm.........

Velkommen hos indretning med farver. sagde ...

Uhm... den ser lækker ud.
Tak for opskriften:-)

Ha´en dejlig dag

Knus Susi

Lisbet / *LLL og Co.* sagde ...

Endnu en rabarberopskrift som absolut må afprøves!
Tak for den, Mille! :)

Prinsesse Suh sagde ...

Jaaa, rabarber er bare det bedste!

Joan sagde ...

Øj den rabarberskum skal vi bare prøve....hvad med opskriften på den sprøde makron bund, er det en du også vil a med, eller skal jeg bare lede længere tilbage. Mange hilsner fra joan M.

Design À la Camara sagde ...

@Loppe: Kræs for kendere :-D

@Susi: Meget lækkert - Velbekommen

@Lisbet: Så gerne - glæd dig

@Prinsesse Suh: Nemlig, ligger godt i maven.

@Joan: Velkommen til - lyder godt du har mod på at teste den af. Der ligger ingen opskrift på makronbund - når jeg får lidt mere tid - skal jeg nok lægge opskriften op - indtil da vær kreativ.

**Perler på snor** / Dorthe DK sagde ...

Næsten ikke til at bære at kigge på med tomt køleskab - FOR lækkert ;-)

:-) Dorthe

TAK for opskrift

Design À la Camara sagde ...

@Dorthe: Dejligt der er noget, der kan friste - Afsti - afsted med dig