mandag den 28. maj 2012

Ledreborg Slot 2012: Ciruelo Interiors

designlacamara.blogspot.com
Ledreborg Slot © Photo By Design Á la Camara

At all cost you must love what you do - et motto som Adriana og hendes mand  lever fuldt ud op til.  Og selv om Adriana og jeg ikke havde set hinanden før - kun talt over tlf. og korresponderet pr. mail om farver- var hun ikke et sekund i tvivl, da hun spottede mig på afstand - det kom prompte: "Hey Marianne, hvor fedt du dukkede op"


designlacamara.blogspot.com
Ledreborg Slot © Photo By Design Á la Camara

Adriana er en ørn til at sætte møbler i stand på den fede og meget gennemførte måde - det viste møbel har sin helt egen personlige historie og den kan du læse meget mere om på hendes blog - lige hér

designlacamara.blogspot.com
Ledreborg Slot © Photo By Design Á la Camara

Hendes netbutik www.cinteriors.dk er spændende præsenteret på standen A17 -  her får du masser af inspiration til istandsættelse af dit interiør med Annie Sloan Chalk Paint til både møbler, vægge og gulve. Adriana har lavet mange kreative møbeldekorationer og planche-farveprøver, så du ved selvsyn kan fornemme dybde og farvestruktur. 
Og længe varer det heller ikke før hun udbyder kurser.

designlacamara.blogspot.com
Ledreborg Slot © Photo By Design Á la Camara

Farveudvalget er stort, og du kan mikse og blande på kryds og tværs - Ariana deler rigt ud med rund hånd af gode fif og tricks til, hvordan du kan få dine møbler til at tage sig bedst ud i forhold til din egen boligstil.

designlacamara.blogspot.com
Ledreborg Slot © Photo By Design Á la Camara

Sammen med Adriana og hendes hjertelige søde mand har vi sat hinanden i stævne - store planer - noget vi alle ser  frem til - uha, det lover voldsomt godt. Jeg vender tilbage med  det vi har indkøbt og ikke mindst en lille overraskelse Adriana havde lagt til side til mig.  
Det er klasse. 

And don't forget to keep up-to-date with the latest interior tips by following me on


Mille

8 kommentarer:

Karlotte sagde ...

Så fine bilder du viser! Det er i Danmark man skulle vært i pinsen:-) drømmer om å reise ned med en stor varebil og et romslig budsjett på skattejakt!! Fortsatt fin pinse- og tusen takk for alle fine kommentarer på bloggen min. Klem Karlotte

Helle sagde ...

skønne billeder du viser og jeg glæder mig til at høre hvad I har gang i :)

Unknown sagde ...

Hvor er det bare hyggeligt at se:) Jeg "kender" hende jo også fra DIB. Nydelig stand og flotte produkter! Godt omlæg, Mille! Knus, Heidi

Unknown sagde ...

..."indlæg" skulle der selvfølgelig stå...

Design À la Camara sagde ...

@Karlotte: Tusind tak og selv tak.. lyder da som en vældig god plan med at holde pinse i Danmark - er sikker på at du vil kunne en hel varebil med lækre fund.

@Helle: Komme, kommerV ....Vejret har vist sig fra en helt utrolig side - se, det kan mit kamera li' :-D

@Betina: Dejlige oplevelser - und jer selv at gøre det til næste år - vi oplevede at der var masser af aktiviteter for børn - og de var ikke til at råbe op - de var fuldt beskæftigede - så ren succes.

@Heidi: ...jepper - super flot arrangeret og noget for enhver uanset stilart og meget lækre produkter. Men mere om det i andre indlæg.

Anonym sagde ...

Tusind tak Marianne, fedt post! Love it!!

Janet Metzger, Artist sagde ...

Hello...I adore Adri and her work is so creative!

janet xox
The Empty Nest
http://theemptynest-janet.blogspot.com/

Design À la Camara sagde ...

@Adriana: :0))))


@Janet: Welcome by - I know, it makes at least two of us and several more :-D