mandag den 12. marts 2012

Mini Weekend: Hotel Menstrup Kro - Menu, Voice og Mutter Fit - End of Story (4)

Ved ankomst - reserverede vi bord til kl. 19.00 - men ændrede så til 17.30  istedet, da vi gerne ville have tid til at sidde og nyde maden og omgivelserne.

Det viste sig vi var de første i restauranten - og blev hilst velkommen af en mandlig tjener. 

DJ Razzer var imponeret og ud ad munden fløj det på ham: "Du er godt nok høj! - Hvor lang tid har du arbejdet her?"... og sådan kom der flere spørgsmål, som tjeneren svarede bredvilligt på.Restaurantens lokaler har meget at byde på, både hvad indgår indretning, interiør og små historiske udstillinger i glasmontre og vægophæng med Flora Danica platter og andre spændende sager, der pryder rundt omkring og især på væggene.
Velassorterede vine og godt udstyrede barvogne - skorter det ikke på - der er noget for enhver smag og pengepung.Vi kunne have valgt dagens 3 retters menu, men valgte at sammensætte vores egen - 
ikke fordi valget nødvendigvis var til det bedre.Vi spiser oftest alt-godt-fra havet hjemme - men laver aldrig selv rejecoktails - og havde håbet på en inspirerende en af slagsen - men den vi fik var bare så meget 70-80'er agtig - stor, fyldig og alt for kold, og billig rogn som farvede for et godt ord. Dressingen derimod var helt fantastisk. Og vi havde ikke andet lige nået at tømme glasene før hovedretterne kom på bordet - det efterlod ikke noget godt indryk.DJ Razzer er normalt en lille gourmetkræser, men valgte af alle muligheder at få pasta med kødsovs. Pastaen på ingen måde al dente - pastasovsen manglede smag så han bad om ekstra ketchup og reven ost - det fik han prompte - god service
Tysk fodsål med ansjoser, kapers og fine vertes - hertil ovnstegte brasekartofler - men spørger I mig synes jeg sammensætningen er total kikset og uinspirerende.
 Men spist op blev der ikke.
Troede vi bestilte stegt rødspætte, fik i stedet en paneret og noget branket en af slagsen med stegte perleløg og asparges og industrikartofler med let håndstrøget persille. Total skuffelse. Sovsen smagte helt superb.
Aftenens højdepunkt var dog at se tjeneren flambere oksefilet - det var en sand nydelse at se DJ Razzer sidde med åben mund og polypper. Helt klart en oplevelse som han synes var vældig spændende - en god øjenåbner.
Maden var uden lige en skuffelse - måske var vi bare uheldige med vores valg - vi sprang desserten over - vi havde ikke mod på flere skuffende madoplevelser.  
Istedet hyggede vi i rummet.
Fjernsynet var uden forbindelse da vi ankom, men mens vi var nede at spise, var det blevet fikset. En rask svømmetur med leg, og en tur i badekaret blev det også til - og sluttelig  indtog vi efterfølgende sengen med the/kaffe/vand, så voice, guffede  og bare råhyggede.

© Photo By Design Á la CamaraDJ Razzer mente også lige jeg skulle foreviges. Kort tid efter løb kameraet tør for strøm og opladeren var ikke kommet med. Men kan berette at morgenmadssbuffeten var lige efter drømmebogen - interkontinental på den helt fede måde, hvor alle smagsløg imødekommes.

Alt i alt en rigtig hyggelig mini weekend - med mange sanseindtryk, der stikker i hver sin retning - og vi er ikke forskrækkede - missede du indlæg 3 finder du det hér - ellers vi har planer om at tage en tur igen til kroen for at opleve Drag Queen-showet og lidt mere af omegnen. 

Jeg har nu slæbt jer fra A til Z med en mini weekendoplevelse på 4 indlæg - hvad siger I - For langt? - For mange infos? - Var der noget du kunne bruge? Kunne du tænke dig at høre om nogle af vores andre restaurant- og/eller mini weekendoplevelser med smartbox-konceptet?
Mille

4 kommentarer:

Helle sagde ...

nu har jeg læst dine indlæg med jeres weekendtur og ville ønske det var mig der lige kunne sådan en tur ,for det ser skønt ud :) bare det at komme lidt hjemme fra er dejligt ...

klem

Lisbet / *LLL og Co.* sagde ...

En selvdød rejecocktail a'la 1980'erne og wienerschnitzel med den perfekte pynt serveret med ærter og brasekartofler. Det er i mine øjne den helt rigtige kro-menu(!!!)
Og det SER altså også lækkert ud på billederne... men alligevel lyder det lidt som om, de godt kunne trænge til et besøg af Gordon Ramsey i køkkenet! ;-)

Design À la Camara sagde ...

@Helle: ...dejligt at læse - er sikker på du nok skal komme på tur - under dig det af hele mit hjerte - smartbox er en god gave at ønske sig.

@Lisbet: Bestemt og helt enig - rigtig kromenu á la lidt gedigent gårdmansdskost, lummert bodegamad med tysk tallerkenopfyldning. Maden fejler som sådan ikke noget, men mere måden det hele bliver serveret på, overfyldt, overstegt/kogt - der er ikke kælet for maden - den nåede at blive kedelig - og elendig koordinering. Kokken havde nok en dårlig dag! Restauranten var proppet til bristepunktet med mange selskaber - og måske havde fået mere ud af det, hvis vi havde valgt dagens menu i stedet.

Amalie sagde ...

Dejligt :-)

- Amalie / www.voresboble.dk