fredag den 7. december 2012

Økologiske strikkepinde/-kit og gavepapir

Gør som jeg - køb  fra små virksomheder og selvstændige mennesker.


For eksempel fra din nabo, som sælger online, den lokale håndværker, der laver smykker, din ven, som driver en butik, de lokale bagere, der laver håndlavede kager, boller og chokolade, fotografen der arbejder freelance eller den fyr, der har en bod på markedet. Alle vore søde venner som laver musik eller kunst.Lad os sørge for, at pengene går til individuelle mennesker og ikke multinationale selskaber og store udenlandske kæder. På denne måde får flere mennesker en bedre jul.
Giv støtte til rigtige mennesker. :) ♥


Blogverdenen har mange dygtige og særdeles kreative bloggere. En af dem er Trine Kok med bloggen trinekok.blogspot.com, som lige har åbnet sin egen webbiks med spændende strikkedesigns & -tilbehør. Tak til Anette med bloggen MADE BY ALY,  som lige fik smidt en strikkeglad kvinde i den retning. Indpakningen er den halve fornøjelse - det håndlavede papir - forhandles  i vores webshop  www.houseofbk.com

Mille4 kommentarer:

Birgitte og Kaffekoppen sagde ...

Du har så ret :-) Ville forbi og ønske dig en god weekend :-)
Kram Birgitte

Design À la Camara sagde ...

@Birgitte: Dejligt at høre - og må du/I også få en dejlig skøn weekend.

Lisbet / *LLL og Co.* sagde ...

Jeg kan ikke være mere enig: støt de små erhvervsdrivende... OG de små lokale købmænd etc. :-)

God weekend... :-)

Design À la Camara sagde ...

@Lisbet: Sådan skal det lyde - jeg gør det til fulde - alt det bedste jeg har lært. Tak og lige over. Vejret er utrolig flot og klart i dag.