fredag den 29. juni 2012

Vær vedholdende og lug ud i tidslerne
Fejltagelser er muligheder for at lære - ikke andet. Og alle fejltagelser indeholder spiren til succes.Udgangpunktet er, at enhver rejse har sine forhindringer og udfordringer. 
Men i takt med at man overkommer disse forhindringer og løser problemerne, så lærer man også af det og samtidig forøges ens finansielle intelligens.
Som mennesker kan vi have en tendens til at overestimere, hvad vi kan overkomme på et år, og omvendt underestimere, hvad vi kan nå på 5 år. Så når du holder fast i din vision, og klør på - uanset forhindringerne - så sender du en kraftfuld besked til din underbevidsthed:


"Jeg fortjener succes og velstand - og jeg er villig til at gøre det der skal til".Tænk over: "Hvad er det positive ved de problemer jeg har nu - og hvad kan jeg lære af min nuværende situation?"Mille


6 kommentarer:

Unknown sagde ...

Gode, kloge ord som altid fra dig, Mille. Lige hvad jeg havde brug for lige nu :-) Håber alt er vel hos dig! Rigtig god weekend! Knus; Heidi

Anonym sagde ...

Så sandt:o)
God weekend

Gitte sagde ...

Enig...skøn weekend til jer..knus

Mosekonen sagde ...

Kære Mille.
Hvor blev jeg da glad, da jeg så indlæg fra dig på min blog her til morgen.
Du, for mig ukendte kvinde, har været en del i mine tanker.
Håber inderligt du har det godt og det fine vejr nydes fuldt ud.

Med hensyn til dit indlæg her, har jeg tænkt en del over det og ville gerne give et svar, men du har ramt så godt, at yderligere *skriw* ikke er nødvendigt.

Pas rigtig godt på dig selv.
En masse positiv energi herfra og et stort morgensmil.
*Mosefundet*

Design À la Camara sagde ...

@Heidi: Takker - og dejligt at høre at noget kan omsættes. Melder TRAVLHED på alle fronter - men alt er vel - og det skrider fremad.

@Isa: :-D

@Gitte: :0)

@Tove: Din søde kommentar er alt rigeligt. Det varmer når andre tænker på en - det sætter jeg stor pris på. Suger energierne til mig.

Og tillykke med den lille ny prins.
Dejligt for jer alle.

Tak til jer alle for jeres dejlige hyggelige input.

Bettina Holst - om kunst, indretning, kreative ideer o.ma. sagde ...

So true :-)