onsdag den 11. januar 2012

...du er saltet til mit æg

 © Photo By Design Á la Camara
...lidt af en scorereplik, om man vil - men der er nu ikke noget som et blødkogt æg eller en æggemad med frisk purløg på - good food - hvis du spørger mig.

Hvad foretrækker du, hvis du skal indtage/lave noget med æg?





© Photo By Design Á la Camara



Handmade Danish Design: Æggebræt i Nyotahtræ © Photo By Design Á la Camara


Mille

8 kommentarer:

Hos Frøken Jensen sagde ...

Et blødkogt æg med salt og pebber er bare MUMS! Men jeg er nu også ret vild med æggesalat på ristet rugbrød og omelet - eller en sildepostegsmad med øg i skiver, ha ha(det lærte jeg helt tilbage i børnehaven)ØH, forresten, måtte man nævne mere end 1 ægge-ting ? ;O)

Hos Frøken Jensen sagde ...

Jeg mente nu æg.....jeg spiser ikke så meget ØG for tiden! ha ha!

flet ogsjov sagde ...

Jeg holder meget af hjemmelavet æggesalat rørt med græsk youghurt løg og godt med karry.....

flet ogsjov sagde ...

ups og sennep kommer jeg også i :)

anette lyskjær sagde ...

Stort set alle former for 'æggemad'. Jeg elsker æg :)

Design À la Camara sagde ...

Du skriver alt det der falder dig for. Lækkert og ja tak til det hele. Sildepostej smager forrygende - det er godt nok en del år siden jeg har fået det sidst.

Design À la Camara sagde ...

Lyder også smagsfuldt - har ikke prøvet det med græsk youghurt - så det må testes af.

Design À la Camara sagde ...

Ditto her - til alskens retter. Men det har givet udfordringer her, DJ Razzer har været intolerant overfor indtagelse og berøring af æg, ikke mindst vacciner lavet på har krævet indlæggelser ad observation. Men intolerancen synes nu at have skubbet sig - og det bedste han ved er et blødkogt æg.