torsdag den 12. januar 2012

Fiskefrikadeller, frisk rødkålssalat m/clementiner og nødder

 © Photo By Design Á la Camara
Kogt og varm rødkål er ikke en topfavorit her i huset, medmindre det er til lun ribbensteg/and-(sandwich) - frisk rødkålssalat i rå snittet form eller som raw food version foretrækkes som tilbehør eller som selvstændig ret i stedet. 

Er du interesseret i opskriften på hjemmelavede torskefrikadeller på bund af bl. salat & rødkålssalat - udarbejdes den gerne - ellers vil jeg lade madbillederne tale deres eget sprog (forringet billedkvalitet).

© Photo By Design Á la Camara


Homemade © Photo By Design Á la Camara


Er du en af dem, som er inkarneret Vegansk Raw Food tilhænger - så kast lige et glimt på denne artikel fra videnskab dk.
Mille

4 kommentarer:

Anonym sagde ...

Lyder lækkert, super ide til dagens aftensmad, vi elsker fiskedeller.

Ha`en dejlig dag

Frøken Anker sagde ...

Fiskefrikadeller fra fiskemanden er et hit her i huset. Og hvidkålssalat er blevet et hit, også med mandariner. Men med en lille dressing hældt over. Den dovne udgave af dressingen er lidt færdigkøbt cremefraiche dressing (fra flaske)med flydende honning.
Men rødkålssalat - det skal afprøves :-)

Hav en dejlig dag

Design À la Camara sagde ...

Så velbekommen da :-D

Design À la Camara sagde ...

Ja- tror du bliver glad for rødkålssalat. Enten købes fiskefars eller laves den selv - det svinger lidt. Hvidkålssalat i alle afskygninger er in her - spændende dressinger du nævner - det skal prøves i de varianter du nævner.