onsdag den 13. juni 2012

Clausholms Slot 2012: Inspiration med sort til udearealerne (1)

På vores ture rundt omkring i landet ses den mørke farve at være toneangivende udendørs. Men, hvordan får man den hårde sorte farve til spille sammen med havens øvrige mere bløde og organiske elementer? 

designlacamara.blogspot.com


Man behøver ikke at investere i nyt. Det er bare frem med penslen og malingen. Den sorte farve kan anvendes på havemøbler, hegn og stakitter, plantekasser og småting til haven.

Designlacamara.blogspot.com


For andre igen, kan den sorte nuance måske umiddelbart synes lidt svær at kombinere med en blødere havestil, hvor det naturlige og organiske spiller den helt store hovedrolle.

designlacamara.blogspot.com


Hvad gør man, hvis man har forelsket sig i et moderne, sort bord- og bænkesæt og andet havetilbehør, men samtidig hører du måske til dem, som sværger til den romantiske havestil? 


designlacamara.blogspot.com

Fællesnævneren er, at den mørke nuance danner en smuk baggrund for havens øvrige indretning.

designlacamara.blogspot.com


 Og med flere sorte indslag på udearealerne, vil denne kulør hurtigt stå som en "rød tråd" gennem hele havedesignet uanset om man er til det minimalistiske og stilrene, eller elsker at boltre sig i romantiske detaljer.MilleAnd don't forget to keep up-to-date with the latest garden tips  by following me on


Ingen kommentarer: