tirsdag den 12. juni 2012

Mit Hjem er Mit Slot 2012: Klassisk design med friskt pust

Ude i haven, oppe på balkonen, på terassen eller på dit private strandstykke, ja næsten, hvor som helst - en Garden Lounger er ren luksus i særklasse - Det er bare at læne sig tilbage, slappe af og nyde livet.


designlacamara.blogspot.com
Captain Seat, mål: H175 xL 145x B95cm, vægt 85 kg.


Drømme sig væk, nyde morgenkaffen, eller ligge ned og tage et solbad - året rundt. Alt kan nemt justeres eller gemmes væk. En Garden Lounger er monteret drinkholder og/eller sidebord, masser af praktiske lommer, og ikke mindst specielle låsbare hjul, så den er nem at flytte og dreje rundt på. Sågar det specielle G-Tex betræk kan bestilles i et individuelt betræk. En Garden lounger fåes i 3 modeller (1,2 eller 3 personer - sidstnævnte er ikke afbildet) - og bedst af alt, stå ude hele året med et specielt designet  overtræk.

designlacamara.blogspot.com
Captain Seat, mål: H175 xL 145x B95cm, vægt 85 kg.


En Garden Lounger er håndbygget i massivt maghonitræ og håndflettet kurveflet, alt er vejbestandigt og vedligholdesesfrit. Hynder og puder er betrukket med specielbehandlet møbelstoffer, der er UV-bestandig, vand- og smudsafvisende.


designlacamara.blogspot.com
Lieutenant, mål: H175 x L85 x D80 cm, vægt: 60 kg.


Kort sagt et eksklusivt møbel, der ikke er en, hvilken som helst liggestol. Men et kvalitetsmøbel med gennemtænkte detaljer som beslag i rustfrit stål, miljømærket marinestof m.m. Finesser, komfort og luksus, som bare skal opleves på tætteste hold.
MilleAnd don't forget to keep up-to-date with the latest garden tips  by following me on

3 kommentarer:

Loppe sagde ...

Den blå har jeg drømt om i flere år....

Mmmmmmm.......

Gode billeder Mille :)

MilleVanille.blogspot.com sagde ...

Hej Mille,
ja det er noget af en strandkurv at slæbe til stranden..smiler, er nu mere til min hængekøje.
forresten så læste jeg noget med et samarbejde mellem dig og ciruelo interiors, jeg kiggede meget på deres maling på ledrebord, har du malet med den endnu? hvis ja er jeg interesseret i erfaringer ;-)

Design À la Camara sagde ...

@Loppe: Man bliver helt henført til gl. badehoteller, kolonitiden og The Great Gatsby. Skøn drøm du holder dig - kan godt forstå du begestres.

@MilleV..: Strandkurv - skønt udtryk - jeps, det er ikke lige sådan en man slæber med på daglige strandture :-D

Korrekt - hav tålmodighed - døgnet har desværre kun 24 timer - og jeg knokler på højtryk med mange ting på en gang. Men hold øje, så kommer der lige pludselig noget. Glæd dig.