tirsdag den 5. juni 2012

Mit Hjem er Mit Slot 2012: Improviseret aftensmad à la Mille
Jeg er monster træt - som i TRÆT - det har været så hektisk i lang tid med at farte land og rige rundt - været på non-stop 24/7 i alt for lang tid - hvilket også ses og mærkes - det har sat sine spor med sorte rander og poser under øjnene - kroppen er træt helt ind i sjælen..


designlacamara.blogspot.com

Så nu går jeg i hi og prøver at få indhentet noget af den tabte skønhedssøvn.


Aftensmaden blev igen i dag en af de hurtige. Med  et hurtig kig i køleskabet blev det til en sammensat ret af kyllingerester, ristet valnøddebrød vendt i citronolie, ostehapser, kartoffelmos overhældt med bearnaise sovs, let toppet med lidt ristede løg, stegte grønne asparges og champignon


designlacamara.blogspot.com


Nu er vi mætte, og igen fyldt med indtyk. Og for nu orker jeg ikke flere messer - altså bortset fra Formland - der er så mange billeder, aftaler som der skal følges op på  og ikke mindst et utal af sponsor give-aways til jer vidunderlige læsere.

Vender stærkt tilbage - når jeg er frisk og klar i hovedet.


Zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz - c'you soon


Mille
8 kommentarer:

anette lyskjær sagde ...

Ja hold da helt op, Mille. Du har godt nok haft dagene fulde i lang tid. Det er velfortjent med en slapper nu.
Pas på dig selv og få dig nu den skønhedssøvn ;)
Sov godt.

NB - er der Formland-messe i Herning nu?

Design À la Camara sagde ...

@Anette: HOLD DA OP - må du nok sige - Nok er Nok nu - har bidraget med alt det jeg kunne til at gøre en forskel.

Nu er det tid til egenomsorg.

Nat - nat.

Ps.: Jeps - august mdr. 2012

Bettina Holst - om kunst, indretning, kreative ideer o.ma. sagde ...

Hvad er det du plejer at sige til mig ??

God afslapning og hygge Mille :-)

Design À la Camara sagde ...

@Bettina: hahaha.... I know - jeg skal passe bedre på mig selv - men det har været vigtigt helt ind i marv og ben at bruge ressourcerne på noget som kan gøre en markant forskel og betyder noget for rigtige mange. Multitasking på højt plan - sammen med alt det andet jeg brænder for.

Nu kører vi lige om lidt helt ned på slowliving - skal dog lige have overstået weekenden, hvor en god veninde, en lille nyfødt og 2 hunde kommer til forkælelse, afslapning og råhygge i et par dage - det glæder vi os meget til at kunne aflaste hende lidt og ikke mindst nyde hendes selskab.

Gitte sagde ...

Mille dog...man taber jo helt pusten.

Den mad ser skøn ud, og kunne sagtens ligne noget der var lavet af min hånd ;-)

Dejligt med et menneske som dig, der gerne vil gøre en masse forskel for andre...husk at passe på dig selv for der er kun dig til at gøre det ;-) En solrig dag til jer..knus

Lisbet / *LLL og Co.* sagde ...

For hulen da, Mille... sikken en energi du har lagt for dagen. Kan godt forstå du er lidt drænet nu!

Hvis middagen her er en af de hurtige, så tør jeg slet ikke tænke på, hvordan dine "langsomme" retter tager sig ud...! Det ser bare SÅ enormt lækkert ud, og er lige(!) efter min mave...!

*KNUS*

Helle sagde ...

hov kan se du også har været det samme sted som jeg i går :)

kan godt forstå du er træt og mæt du har også været mange steder men skønne steder :)
så må du slappe af i dag :)

Design À la Camara sagde ...

@Gitte: Lyder godt at andre også kan ty til de hurtige løsninger og alligevel er hyggen i højsædet ...kan godt forstå du taber pusten - når man står midt i det - er der turbo på - nu er jeg bare flad i batterierne. Tak for din søde tilkendegivelse - den varmer helt vildt.

@Lisbet: Jeg tror på det er vigtigt at brænde igennem og gøre en forskel - og kan være til gavn for mange - heldigvis er vi en stor flok af frivillige, som har energierne til at løfte opgaverne og sætte fokus på uanstændighederne - Nok er Nok. Uh, takker for roserne - de "langsomme" er i høj kurs i vennekredsen - vi elsker at hygge og have tid til at være noget for hinanden. Håber alt er vel og du er ved at komme oven på.


@Helle: Jaaaaaaaa, og du var heldig at vinde billetter - så dejligt at læse på din blog - og sikken en dag I fik ud af det - haven præsenterede sig utroligt smukt med de mange små boder rundt om - udbuddet var stort og mangfoldigt. Kører stille og roligt ned i gear - eller brænder jeg helt ud - for det har krævet mange ressourcer med meget lidt nattesøvn til følge - der har været tryk på - men det har været det hele værd.

Hvor er I fantastiske allesammen - tak for alle jeres påskønnende hilsner