fredag den 28. oktober 2011

iPhone 4S er nu kommet


Er du (også) til hurtig udskiftning og ny moderne teknologi - tjaa, så er det nu du måske skal overveje at udskifte din iPhone 3G til det nyeste nye. Vær obs ved køb af ny at nogle programmer ikke er tilgængelige i alle lande. Programmers priser og tilgængelighed kan ændres (så se dig for). Priser er inklusive moms, men evt. eksklusive levering.   iPhones kan købes direkte her. Og som det fremgår er der gratis levering af alle iPod-modeller og ved ordrer på over 1.135 kr. inkl. moms - men det er jo en helt anden snak.     

    
Hvis du vil vide mere om betingelserne for køb via Apple Online Store,
kan du  klikke her.

Tilføjelse: Eller læse mere om den nye Apple iPhone 5 lige hér

Eller få en rimelig pris for din brugte iPhone hos eks. TDC - klik hér


Mille

9 kommentarer:

Gitte sagde ...

Fantastisk telefon...
Folk er åbenbart helt vilde med den af dømme på leveringstiden ;-)
En skøn weekend til dig Mille KNUS

Design À la Camara sagde ...

@Rav og Krat: Enig - udbud og efterspørgsel er 2 meget gode målefaktorer. Og en vidunderlig weekend til dig og dine. Knus retur

Prinsesse Suh sagde ...

Har du fået en? Jeg lever af min søsters aflagte mobiler, og var så heldig, at hun for et halvt år siden gerne ville bytte sin iphone 3 med min htc desire - og vi var heldigvis begge meget glade for at bytte.
Men vil da meget gerne høre, om jeg allerede nu skal opgradere eller vente til 4...

Design À la Camara sagde ...

@Prinsesse Suh: Nej jeg har stadig min iPhone 3G (16 MB) - har i stedet opdateret/opgraderet den til iCloud - dermed er den toptunet igen til ny teknokologi med nøjagtig samme brugerflade som 4S - kan sagtens holde et par år endnu - venter altid med udskiftning indtil de første fødselsproblemer har lagt sig - mange nye produkter er født med for mange børnesygdomme. htc desire er også en udemærket tlf. - sønnen her i huset vil gerne eje en sådan - så lad os se, hvad der ligger under juletræet i år :-D

Prinsesse Suh sagde ...

Jeps - er også på iCloud - og det fungerer upåklageligt mellem iPhone, iPad og mac. Tak Steve!!!
Har htc på arbejde og synes også den fungerer fint - det er bare som om apple produkter er lidt mere lækre og intuitive!
Håber din søn bliver glad for sin julegave!

Heidi Clara sagde ...

Hjælp, iCloud... hvad er det og hvad skal jeg bruge det til? Den kommer som opdatering på min mac, men den vil ikke fungere med min konto? Ved du noget om det? :o)

Design À la Camara sagde ...

@Prinsesse Suh: Lyder ikke til at du går ned på udstyret og er enig med dig omkring Mac - brugerfladen er meget intuitiv. Microsoft er dog kommet godt efter det. Før i tiden var man enten MAC bruger eller også Microsoft tilhænger. I dag er grænserne udsvævende. Og, hvad der kommer til at ligge under juletræet, vil uanset desuagtet vække lykke.

@Heidi Clara: iCloud er noget af det sidste skud på stammen. Hvorfor det ikke lige vil fungere på din PC - kan skyldes forskelligt - her må du ind på Apples hjemmeside og søge under FAQ

Prinsesse Suh sagde ...

Nej, heldigvis er prinsgemalen (som er ret så nørdet) ret vild med apple - og har en chef, som også er vild med produktet, så vi er vel forsynet. Men vil dog meget gerne have en MacBook Air, men det må blive når der er sparet op til det;-)
Og ja, Microsoft er fint med, og det er heldigivis ikke så svært at skifte fra et system til et andet.

Design À la Camara sagde ...

@Prinsesse Suh: Lyder godt med det hele - og hvad angår IT handler det generelt om at være op på beatet - der sker hele tiden noget på den front. MacBook Air lyder lovende. Bruger selv HP Elitebook, der også fungerer som dockingstation - og er yderst tilfreds. Det, der står højest på ønskelisten lige nu og her, er en ekstern harddisk, Canon fotoprinter (kan ikke få ny opdateret driver til den gl. jeg har) og nå ja - så lige et nyt kamera (spejlrefleks)- men som du selv siger det: kommer tid kommer råd. Ha' en god weekend