© By Design Á la Camara |
Opskriften er fra Annette, også kaldet fru Page eller Antikhandleren fra Vejle - så mens vi indtager dagens aftensmad, kan du evt. snuse lidt videre på hendes blog Ezpaze og måske få lyst til at smutte en tur ind forbi hendes internetbutik af samme navn www.ezpace.dk. Der finder du alt lige fra industriel vintage, franske lopper/herligheder, antikke sager og meget mere mere - altid noget for M/K - et godt sted at kigge og få inspiration.
- Damp blåmuslinger i hvidvin, hakkede skalotteløg og lidt tørret herpes de provence, indtil de har åbnet sig.
- Tag muslingerne op og kog væden ind til det halve.
- Si den og gem den.
- Tag den ene skal af muslingerne af (den de ikke hænger fast på ...selvfølgelig )
- Smelt smør og drys en anelse karry i (kun lidt, skal ikke smage af karry medmindre man vil lave moules au curry, så skal der godt med karry i, men det vil vi ikke lige nu)
- Sørg for at karryen er brændt af inden du putter et par skefulde mel i (ligesom til en alm hvid opbagt sauce)
- Spæd til med væden fra muslingerne og derefter kom piskefløde og creme fraîche 38% i og kog den op til saucen er tilpas tyk til at muslingerne kan "hænge fast" i den. Salt og peber og til sidst muslingerne og en stor håndfuld hakket persille i.
- Servér med enten brød eller som i Frankrig Pommes frites.
Vi følger ikke opskriften slavisk, men krydrer den med lidt andet af det vi har -
og laver selv håndskårne pommes frites - disse steges i rapskim krydderolie m/hvidløg.
Den prisbelønnede dåsevin kan du læse mere om hér
Og lidt billeder af det endelige resultat i børnehøjde.
© By Design Á la Camara |
Velkommen til alle nye. Jeg håber meget, at du/I fortsat har lyst til at følge med -
det kunne også være rigtig hyggeligt at få en hilsen eller en kommentar til indlæggene.
Mille
https://www.facebook.com/DesignlaCamara
2 kommentarer:
Hej Mille
Sidder lige her og tørrer mundvandet op fra gulvet...
Bon appetit...!
Vi skal bare have færdigret i ovnen købt i Kvickly, men det dufter nu ikke så ringe endda.
Knus
Fru Page
@Annette: ... det kan du også gøre med god grund - det smager forrygende - vi har undladt creme fraîche, brugt oregano, tilføjede skiveskårede rød peber og markchampignon. Selve sovsen udover hvidvin, brændt karry,piskefløde er spædet kraftigt op med Schweppes Indian Tonic Water - med stor succes i børnehøjde (salt og peber har vi heller ikke brugt.
Nem aftensmad - lyder hyggeligt - og dejligt nemt det du har sat i ovnen. Velbekomme
Send en kommentar