mandag den 18. november 2013

Blogtræf hos LLL & Co. i Tokkerup - Vol #1: 12 kvinder med godt humør


Mit første blogtræf ever - og så bliver man forsinket - men stor forståelse fra alle, for shoppen passer jo ikke sig selv. Det betyder, at jeg missede velkomsten og det flotte velkomstsyn hos LLL & Co - men klik hér og få alle detaljerne på forarbejdet forud for selve afholdelsen af blogtræffet.Her en smilende Lisbet, som fluks sørger for at min kop fyldes med en kop varm kaffe - niceOg så ellers lige rundt og hilse på alle, få sat navn på ansigterne mens der tages et par hurtige snapshot - thank god for de skønne PINK DOT navneskilte á la Lisbet - meget gennemført - og en skøn personlig souvenir at tage med hjem.  
På bord og min stol (den med den grøn/brune filttaske) stod der 2 poser med godter - selve lækkerierne  vender jeg tilbage til. Og her er så blogadresser og navne på de skønne, kække, muntre og særdeles kreative blogdamer, som alle tog mig med storm - stor respekt herfra. 
Kender du dem ikke så sving ind forbi dem, er sikker på at du vil lade dig inspirere af dem.


01) Arrangør / Lisbet [*LLL & Co.*]

02) Assisterende arrangør / Gitte [Rav & Krat]
03) Mette [Finurlige Finesser]
05) Mille [Design À la Camara]
06) Signe [Nu stopper hesten]
07) Lise [Halager]
08) Charlotte [charl8]
09)  Linette [Det'hyggeligt]
10) Puk [The Puk Project ]
11) Betina [Betinas Scrapperi]
12) Lisbeth [Kreativt Rod - lige mig]

Og der kommer selvfølgelig flere indlæg fra blogtræffet - og har du aldrig været til et blogtræf, kan det varmt anbefales at springe ud i det.


Mille5 kommentarer:

Linette - Det´ Hyggeligt sagde ...

Tak for en hyggelig dag. Det var sjovt at møde dig :)

Unknown sagde ...

TUSIND TAK for et fantastisk blogtræf! Så skønt at møde dig! Håber vi ses igen. TAK for den lange gode snak om at turde stå ved sine drømme, uanset hvad andre tænker om en. Jeg lover dig for at holde fast.
Og TUSIND TAK for bidraget til den skønne goodiebag. Er SÅ GLAD for mit uglekrus <3
Kærlig hilsen Susanne fra mitkrearum.dk

Gitte sagde ...

Selv tak Mille :-) Godt at se dig IRL...hvor vi dog hyggede alle sammen. Mikkel ræv er så glad for sit nye hjem ... Go' aften til jer knus

Lise Halager sagde ...

Så fedt at møde dig IRL

Tusind tak for en herlig dag i dit selskab.

Design À la Camara sagde ...

Hey i skønne damer - tak for hilsner og i lige måde. Jeres glæde og humør smitter af og ja da, er sikker på vi snart ses igen.