torsdag den 26. januar 2012

Lasagne i et snuptag

Har du også dage, hvor frokost er en by i Rusland og aftensmaden indtages sent - og derfor skal aftensmaden være nem at ha' med at gøre uden at nogen går sultne fra bordet? Nogen gange skal man springe over, hvor gærdet er lavest.

Retten passer til 4 personer
1 kg. Trattoria Alfredo Lasagne Bolognese (købes i Liddl til DKK 29,95)
400 gr. græsk specialitet: Button Mushroom og oliven m/sten
8-16 spanske cherrytomater på stilk
1 god håndfuld Rucola salat på hver tallerken  (skyldes grundigt inden brug)
2 hvidløgsflütes© Photo  By Design Á la Camara
Er man ikke kødspiser, kan man springe lasagnen over og/eller selv lave en grøntsagslasagne, som smager helt vidunderligt.

Uanset hvad, så kan man mætte 4 munde for ca. 70 kr  - bedst havde selvfølgelig været at lasagnen var hjemmelavet, men det blev altså ikke i dag.


Mille

  3 kommentarer:

  Bettina Holst - om kunst, indretning, kreative ideer o.ma. sagde ...

  Lasagne er altid godt. Vi har dog fået det så meget gennem årene med ungerne, at jeg holder en lang pause. Men det kommer helt sikkert på menuen igen. God tordag ;-)

  Design À la Camara sagde ...

  @Bettina: Lasagne har ikke stået på menukortet her i mange år - det er faktisk først inden for det sidste ½ år at lasagne er blevet genindført efter DJ Razzers ønske -han Æææææææææælsker det :-D

  Dejlig dag til dig også

  Prinsesse Suh sagde ...

  En bedre idé (i hvert fald for prinsesser) er at tage overskudsdagene i brug til at lave masser af mad og fryse det ned i portionsstørrelser. Velbekomme ;-)