søndag den 15. januar 2012

Når farver spiller en rolle

Kan forstå der er nogle af jer som har svært ved at kommentere. Hvad det skyldes bliver jeg svar skyldig. Men er du en en af dem, som er koblet op til blogmoney, samt en del andre sider  -  er disse blokkeret herfra. Listen med blokkerede sider opdateres jævnligt - du kan finde flere oplysninger under IT-etiketten.

Der er også eksperimenteret med  nyt kommentarsystem   i Blogger Buzz - måske det har givet anledning til problemer hos nogle. For nuværende er der vendt tilbage til det gl. kommentarsystem.

Måske opdaterer Blogger bare, og det giver anledning til forskellige IT-issues, når disse opdateringer pågår.
Signboard - old house no. © Photo By Design Á la Camara


Weekenden har stået på fest & farver, pomp & pragt for vores regent - 40 års Regeringsjubilæum. Min farfar formåede også at herske 40  år på samme sted som offset-trykker på en dansk trykfarvefabrik der bl.a producerede farve til især de danske frimærker og mælkekartoner. Han blev ikke dog fejret i samme stil og luksus som dronningen, men han fik da en personlig hilsen og lidt sildesalat fra Kongehuset - en påskønnelse, der var en hårdtarbejdende ukronet {farverig}konge værdig. Begge dele var han meget glad for.
Mille

2 kommentarer:

Bettina Holst - om kunst, indretning, kreative ideer o.ma. sagde ...

Tester lige.....tror faktisk ikke jeg har problemer. Virker allerede anderledes. Før hoppede og dansede kommentarfeltet og jeg røg af. Det gør jeg ikke nu ;-)

Prinsesse Suh sagde ...

Vi kongelige sætter altid stor pris på det hårdtarbejdende folk, og i disse tider bliver det sværere og sværere at finde medarbejdere, der har arbejdet det samme sted i mere end 10 år, så 40 er noget af en bedrift. Tillykke med det.