Homemade Liquorice Cookies with Cranberries © Photo By Design Á la Camara |
Homemade Cookies med chililakrids & tranebær (små ca. 75-90 stk - store ca. 40-55 stk)
DET SKAL DU BRUGE:
- 600 gr. mel
- 375 gr. smør
- 3 æg
- 500 gr. rørsukker
- 1½ -2 tsk. bagepulver
- 1. ds. JB lakridspulver (50 gr.)
- 1. ds. JB lakrids - brug nr. 4 eller din favorit. (175. gr.)
- 200 gr. tørrede tranebær.
SÅDAN GØR DU:
- Bland alle ingredienser i en skål
- Hak tranebær og lakrids i passende størrelse, hæld op i skålen
- Ælt det hele til en lind masse
- Placer dejen på et stykke bagepapir.
- Rul dejen til en fast pølse
- Læg den i fryseren i ca. 30 minutter.
- Tag rullen ud og skær den op i passende skiver ca. 1-2 cm tykke - afhængig af størrelsen på kagerne du ønsker
- Placer dine kager på et bagepapir med et lag bagepapir ovenpå.
- Bag ved 180 grader i ca. 8-10 minutter.
- Tag dem ud og lad dem afkøle på en rist
Vil du se lidt flere inspirationsbilleder klik hér
Mille
4 kommentarer:
De ser meget spændende ud dine cookies, lidt anderledes. Kunne da godt tænke mig at smage, selvom min lyst til kage er overvundet - har lige bagt gode gammeldaws hindbærsnitter :)
Uhmmm ... det var da en dejlig ny variation - dem vil jeg prøve en dags tid ... taak for opskriften
21... hvad?
Der er rigtig gået Hyttemeier i dig :-)
Hav en dejlig aften :-)
@Gitte: der er en verden til forskel på hindbærsnittter og lakridskager - sååååå når du får lyst igen skulle du bruge at bage disse cookies.
@Ulla: ... skal prøves man kan jo halvere portionen og prøve sig frem stille og roligt - det er en helt ny smagsoplevelse
@Frøken Anker: hehe, må hellere finde ærmebeskytterne - ALTSÅ Danmark - Serbien 21-19 - betyder at Det danske herrehåndboldlandshold lige i dag er blevet Europamestre - så derfor pandekager i morgen :-D
Send en kommentar