onsdag den 28. marts 2012

Bolig i Forum 2012 : Kids Trend Corner (5) - det nye showroom

www.designlacamara.blogspot.com
Roomdesign4kids børne-trendstand - signalerer klart at børneværelset er boligens nye SHOWROOM! 


De tre trends, der toner frem i "hotte" børneværelsestrend er:

  • New & Neutral - en hyldest til den lille ny (ingen fotos blev taget)
  • Classic Blue -  en skandinavisk fortolkning af klassisk New England stil
  • Wild Berry -  100% romantisk prinsessestil Igen det samme princip som Trendzonen - nok se ikke røre.

www.designlacamara.blogspot.com

Tendensen er, at der kastes en masse penge efter børnenes rum, hvor forældre går tilbage til de gamle familieværdier, hvor børnene er i fokus - MEN børneneværelser er ikke længere et sted til at gemme legetøj væk eller rode uhæmmet - det er et SHOWROOM og signalerer helt klart status.

www.designlacamara.blogspot.com

I drengeværelset spilles der på elementer fra det amerikanske Lexington-univers, hvor tankerne skal ledes  hen på sømandstøj og kurvestole. Farverne er navyblå, rød og rå creme.

www.designlacamara.blogspot.com

Oplægget er at stilen giver mulighed for at blande genbrug, råt og antikt. Derimod er der intet neutralt over Wild Berry-indretningen - som skal gå for at være alle pigers drøm - masser af lyserøde nuancer med et strejf af lilla.

www.designlacamara.blogspot.com


I pigeværelset kan der gå rigtig candyflos, cupcake og teapartys i den - pigerne skal klæde sig i smukke kjoler og sidde og smukkesere sig ved sminkebordet.
Mille

3 kommentarer:

flet ogsjov sagde ...

Tjae, jeg er nu nok mest til de lidt rodede børneværelser hvor der bliver boltret og leget sørøverskib inde i dynebetrækkerne og sovet oven på legoklodserne og bilerne, og hvor det sommetider kan være svært at lege ikke røre jorden fordi gulvet er umuligt at finde :)

Marianne sagde ...

Nu får jeg lyst til at designe børneværelses møbler. Hvorfor er der kun 24 timer i døgnet?

Design À la Camara sagde ...

@Flet og Sjov: Man kan sige, hvad man vil - stylingen var flot - det sælger. Men et børneværelse der skal være showroom og clean - skaber ikke kreative børn - børn der har lyst til udforske - som du selv så flot beskriver.

@DIY:... du får hermed 24 timer mere pr. døgn :-D Godt du lader dig inspirere - det nu du skal hoppe på vognen for der er mange penge i børn!