tirsdag den 27. marts 2012

Bolig i Forum: Trendcorner (4) - Colour People


Dette er det sidste indlæg fra trendzonen indrettet af indretningsarkitet Marina Lykkesten.

Her i hjørnet er der gang farverne  - her gælder det om at hive hele paletten frem og mikse farverne på en fræk måde.

Kort sagt lad farverne - tonet op eller ned - invadere dit hjem.Møbler, tæpper, kunst og lamper, der har fået et stryg af den store, meget farverige malerpensel er helt IN og HOT. Særligt gule, blå, orange/røde/pink og smaragdgrønne nuancer synes at være meget efterspurgte.En hel utrolig væg fyldt med farvestrålende keramiske fliser fra ArTTilas. Moderne kunst og samtidskunst hører også til favoritterne - blandt andet graffiti og street art'en er kraftigt på vej frem. Se også første indlæg: Helt ude i skoven - så ved du, hvad jeg taler om. 

Acapulco stolen er opkaldt efter Mexicos hippeste ferieby. Stolens form blev berømt i 1950erne, da berømtheder som John Wayne, Elvis og Kennedy hyggede sig i stolene - og nød udsigten over Acapulco bay. Stel i solidt stål, pulverlakeret. Sæde i plastik. Alcapulco stolen kan bruges til udendørsbrug.Puder i pangfarver fra Skjalm P, knaldrød Sissi-lampe fra Flos og aluminiumsstolen af mrk. Luxembourg er fra Fermob.

Billedvæggen - skal dels illustrere det jeg har nævnt tidligere - at boligen skal krydres med personlighed - vi skal vise, hvem der bor her. Det kan f.eks.være feriebilleder, der får en fremtrædende plads på væggen. Eller personlige nips af forskellig art, som er placeret strategisk på hylder eller skab - ikke smidt tilfældigt rundt om i boligen. Den anden indbyggede tendens er at  naturen trækkes ind i boligen - her er det f.eks. rammerne, der er lavet af drivtømmer og genbrugstræ.Og så et lille klip, der viser at fashion og interiør går hånd i hånd både, hvad angår trend og {pastel}faver.


Håber du har nydt de 4 indlæg fra den nytænkende Trendzone og ikke mindst fået og fundet masser af inspiration. Vil du se mere fra messen - vil der komme flere indlæg, der går 360 grader rundt om boligen. 

Mille6 kommentarer:

skovlygaard sagde ...

Hej Mille..uha der farver på....;) tror jeg ville blive lidt stresset hvis det var her hos mig;) men rigtig spændende at se alle de nye tendenser..
God dag til dig
KH Sussie:)

Oline Art sagde ...

Jeg ville elske at bo i alle de farver (ikke fordi, der er bestemt ikke sparet på farverne herhjemme. Farver gør mig glad og inspirerer mig:-)

anette lyskjær sagde ...

Man skal i hvert fald ikke være farveforskrækket, hvis man skal bo som i Trendzonen.
Smag og behag eller hvad man føler sig hjemme i, er vel det der angi'r (farve)tonen indenfor de fire vægge.
Tak for dejlige indlæg om tidens trends, Mille.

Design À la Camara sagde ...

@Sussie: Der er knald på farverne - man behøver jo ikke bruge alle farver på en gang - men have nogle farveklatter, der lyser op :-D - dejligt med gode tilbagemeldinger

@Dorthe: Long time no hear - farver er dejlige humørspredere - du er jo god til at sætte sammen - det viser du jo jævnligt, hvordan farverne spiller hos jer.


@Anette: Tak for de søde ord - netop op - de 4 trendzoner repræsenterer noget helt forskelligt - man kan plukke ud og gøre det til sit eget - trendszonen belyser tidens tand og det der rører sig. Et spejl af produkter som er oppe i tiden - der er noget for enhver smag og pengepung

Louise E. sagde ...

Elsker den stol! :O)
/Louise E.

Design À la Camara sagde ...

@Louise: Tak for hilsen og din søde kommentar - hyggeligt du lige fandt vejen forbi.