torsdag den 10. maj 2012

Gavnø Slot 2012: En verden af naturlig varme


Livsstil på Gavnø - større end nogensinde!At spise udendørs er noget ganske særligt - det er hygge, samvær og så smager maden godt på en helt speciel måde. 


designlacamara.blogspot.com

Nexø A/S har siden 1970'erne specialiseret sig i fremstilling af eksklusive havepejse og grill af høj kvalitet. Vulkansk pimpsten er grundmaterialet i deres produkter. Produkter, der kan tåle at stå ude hele året under alle klimatiske forhold. Den viste model er udført i en antracitgrå betonoverflade med rene, stramme stilfulde linjer. Et højt placeret ildsted, der sikrer komfortabel højde til madlavningen samt en flot bålplads med masser af god opbevaringsplads til brænde og kul under ildstedet.Udendørs grilltårn i rustfrit stål fra tyske FEUERDESIGN - er helt klart innovativt - dels fungerer den som pejs med brænde og kul - men smart er det man at man lige kan bikse lidt wokmad sammen - ren råhygge og meget gennemtænkt. Enestående samspil mellem elegant design og fremskridtsorienteret kvalitetsarbejde. Grillbrændeovne af mærket Feuerdesign produceres udelukkende i Tyskland. Fordi udvikling og fremstilling af produkterne ligger i en hånd, garanteres der  for maksimal holdbarhed og bedste kvalitet. Priser fra EURO 4.320 og opefter.

designlacamara.blogspot.com

En anden variant er den amerikanske grill The Big Green Egg - her fåes et hav at tilbehør til at kunne grille the American Way. En anden måde at grille på, det specielle  skulle være at den sørger for en speciel tilførsel af fugtighed. 


designlacamara.blogspot.com


Big Green Egg kamadoen bruges f.eks af Dr. BBQ og Steven Raichlen - og er repræsenteret på stort set alle BBQ-konkurrencer verden over. Priserne ligger fra DKK 8.000,00 og opefter.designlacamara.blogspot.com

Knasende sprøde pizzaer, hjemmelavede brød, steg, fisk - alt er muligt i en ægte stenovn fra NEXØ A/S . Den viste model skal fyres op i 2 timer, hvorefter oven tømmes for overskydende brænde eller kul, og den bageklare mad sættes ind på den ildfaste bund. F.eks. kan du lave din helt egen lækreste stenovns-pizza på små 15. min.. Priserne på de viste grill ligger fra DKK 6.000,00 og opefter nogen med tilbehør inkluderet.
Mille


And don't forget to keep up-to-date with the latest garden tips by following me on


6 kommentarer:

Helle sagde ...

jeg følger glad med i dine billeder og beskrivelse af din skønne tur når jeg nu ikke selv har været der :)

anette lyskjær sagde ...

Åh ja - så går vi en ny grillsæson i møde. Hyggeligt og for nogen en helt videnskab. Jeg bli'r nok aldrig den helt stor grill-elsker, men tak for rundvisningen i mulighedernes grill-land og god grillsæson.
Men noget helt andet, Mille - jeg er lidt nysgerrig. Den der QR-kode til iPhone du har i venstre side!!! Hvordan fungerer den?
Må solen skinne på din dag, Mille.

Design À la Camara sagde ...

@Helle: Det glæder mig overdentligt meget at få så gode tilbagemeldinger.

@Anette: Selv tak - vi elsker at grille og spise uden for - det er det afslappende og hyggen vi holder af - men du har da ret at det kan hurtig blive en hel videnskab eller lidenskab :-D

QR - koden fungerer sådan at du kan, såfremt og hvis du har en iPhone - scanne koden og fremover få nyhederne fra bloggen direkte på iphonen - smart ikk´!

Flere guldstråler og du skal se mig danse :-D

Heart Design sagde ...

Jeg ved godt hvor jeg skal hen til næste år!
Især er jeg glad for at der øjensynligt er mange smagsprøver på messen :D

Fedt design fra NEXØ A/S :)

Design À la Camara sagde ...

@Marianne: ...det er da det du skal - sådan skal det lyde. Smagsprøver er altid godt - masser af spændende sanseoplevelser, hvor smagsløgene pirres - hænger du på kommer der mere fra den kant.

Meget gennemført og gennemtænkt design som passer optimalt til det danske klima og udeliv

anette lyskjær sagde ...

Hold da op Mille - hvor er det smart. Jeg har da iPhone, men hvordan man griber sådan noget an....både at scannne og kreere en kode, er vist en anelse for indviklet for en nød som mig ;)