mandag den 30. januar 2012

Luksustæppe til musen

© By Design Á la Camara
Der findes musemåtter i et hav af variationer, nogle mere spændende end andre.

Men, hvorfor nøjes med det næstbedste, når du kan toptune dit - lad drømmene forføre dig og tag med på en tur på et flyvende tæppe fyldt med historik.

Ren forkælelse til musen - og et smukt syn på skrivebordet.

Tyrkisk inspireret "vævet" Seljuk  musemåtte (Design Yomoy) i gennemført orientalsk stil med tæppefrynser  De Originale håndvævede Seljuktæpper helt tilbage fra det 13 århundrede kan ses og nærstuderes på museer i hhv. Konya og Istanbul.  Jeg vil på et tidspkt. vise jer et af mine ægte håndvævede tæpper hjemtaget fra Tyrkiet.


Mouse Pad © Photo By Design Á la Camara

Den helt specielle "silkeagtigeoverflade" gør at  musemåtten aldrig bliver for varm, for kold eller for fedtet.  Kombinationen er mesterligt udført vha. af en klassisk musemåtte og hi-tech-nylonoverflade, der forener luksus, skønhed og komfort  - et rigtigt lækkert  "luksustæppe" til musen med og uden hale.

Hvordan ser din musemåtte ud?


Mille

5 kommentarer:

Unknown sagde ...

Ja, det tror jeg godt nok jeg må sige er den flotteste musemåtte jeg nogensinde har set - hvor er den bare flot. Og ret gennemført med frynserne :-)

Jeg bruger ingen musemåtte, da jeg kun bruger musen på den bærbare - men lige nu kunne jeg da få lyst til at have en... Ha' en god uge, Mille! Knus; Heidi

GitteBlinkilde sagde ...

Total sej mussemåtte, sådan en må jeg da eje. For øjeblikket har jeg et foto af barnebarnet i min musemåtte :)

Lisbet / *LLL og Co.* sagde ...

Labert eksemplar!!!

Min musemåtte p.t. har min mand haft med hjem til mig fra Spanien, købt på Picasso-museet i Madrid. Motivet er en spansk kvinde, malet i "pointeisme".

Min reserve musemåtte er med IL DIVO - sådan en rigtig koncert-souvenir-ting købt ved en koncert for 5 år siden. :-)

Design À la Camara sagde ...

@Heidi: Helt klart en ener - utrolig gennemført - også en god arbejdsuge til dig - er sikker på du knokler som en hest med hjemmesiden.

@Gitte: Nårh, hvor kært - og meget personlig musemåtte.

@Lisbet:Nemlig :-D - skønne, og meget spændende personlige historier dine har - hver med deres præg - kunst og musik i flot samklang

Anonym sagde ...

i saw this mousepad and bought on www.mousecarpet.com