onsdag den 2. januar 2013

Nytårsmenuen/-aftenen..og dagene der på

Startede med forberedelse af maden inden vi drog i bibliografen, for at se/høre Dronningens nytårstale på storskærm. Streamingen lykkedes ikke i første omgang, så vi startede med champagne og kransekage og satte os til rette igen. Og med lidt klumper i strømmen lykkedes det endelig at få hul igennem. Efter talen var der lige tid til at få tanket op og så ellers sætte sig til rette igen og se Life of Pi.


Sulten var stor hos DJ Razzer, og kun mors Bayriske muslingeret og hemmelige sovs duer

 

Kort sagt DJ Razzer's hofret.


Grillede og ovnstegte jomfruhummere, på en bund af blandet salat
med hjemmelavet æggesalat med frisk ørredrogn og hjemmebagt valnøddebrød


Østers a la Mille


Skaldyrsrester, hvor størstedelen finder anvendelse til naturlige dekorationer 


Nøddekurve m/chokoladebund fyldt med forskellig slags is og udskårne pærestykker


Kransekage med nougat

Børne- og voksenchampagne og ekstra guf til ganen.


I dag skal det kun laves "venstre-håndsopgaver",  som jeg simpelthen nyder at udføre, fordi de hverken kræver kreativitet eller anden aktiv brug af dybere hjerneaktivitet - de giver en tid til at tænke og meditere. En dag, der skal  nydes i fulde drag uden af der kræves alt for meget - så lidt almen oprydning, havearbejde, bagning, strikning og blyantsspidsning kunne være mulige emner.

En dag, hvor vi sløver den lidt af og alligevel får lidt fra hånden

Mille


3 kommentarer:

@ sagde ...

mums hvor en lækker nytårsmenu. ser ud til at i kom godt ind i det nye år.
Godt nytår :o)

Design À la Camara sagde ...

@Liv(pladstilverden): Lige som vi kan li' det med alt godt fra havet - håber, at du og din familie også har haft en fantastisk nytårsaften og kom godt ind i 2013

Annette sagde ...

Mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm......!