mandag den 10. december 2012

SNEET TIL...
...men jeg er vild med synet - alt hyllet ind i sne i store mængder - men enkelte af træerne i krukkerne er bukket under for de tunge mængder af sne - nu få vi se, hvad der står til at redde/rette op. Naturen er forunderlig - og ja, jeg elsker sne. I går aftes hyggede DJ Razzer og jeg os med skovle sne udenfor på parkeringspladsen. Luften var mild og røde kinder kom vi ind med. Nu står den står på kælketur, vaskere og masser af snebolde - og varm kakao.

Mille

4 kommentarer:

Prinsesse Suh sagde ...

Det lyder da som en skøn mandag!

Krearier sagde ...

Nå men jeg er da glad for, at vi ikke er de eneste, der ikke fik alt i hi inden sneen kom :D

Lisbet / *LLL og Co.* sagde ...

Super smukt ser det ud! Synes det er rigtig dejligt med sne om vinteren... :-)
*SMIL* fra Lisbet

Design À la Camara sagde ...

@Prinsesse Suh: ...en gang legebarn altid legebarn - vi er temlig bidte af at kælke og bare være ude i sneen - det er så dejligt befriende. Når vi holder rigtig fri - hvilket ikke sker så tit - så foretrækker vi at tage til Schweiz og kælke langt oppe i bjergene, hvor der er indrettet de fedeste kælkebaner - og farten den kan blive ekstrem høj. Det er livet.

@Marianne: ... det er helårsmøbler - så de kan holde til mosten med at stå ude hele året. Enkelte af træmøblerne får en overhaling i løbet af sommeren men ellers kræver det ikke meget knofedt.

@Lisbet: Efteråret med rusk, blæst og regn,efterfulgt at mørke - så hilses sneen velkommen med det lys den medbringer - jeg holder meget af hver årstid - hver bringer de noget spændende med sig.