torsdag den 2. august 2012

Bolig i Forum 2012 (5): RELAX & ENJOY

Never been a better time than right now - to_be_continued består af nøje håndplukkede designprodukter, som ikke passer ind andre steder i portfolien af brand-produkter

We don't know what will happen tomorrow - to_be_continued - handler ikke om at planlægge år ud i fremtiden, men om at tilvejebringe de bedste bæredygtige designprodukter af i dag til en god pris til dig og dit hjem.


www.designlacamara.blogspot.com
Bigblo/Babyblo by Blofield  © Photo  By Design Á la Camara
Hvorfor stress og halse afsted? -  hvorfor ikke standse op, nyde nuet og komme helt ned i gear - for som jeg oftest gør opmærksom på, husk der også skal være plads til at lave ingenting, slappe af, fise huslejen af, pille sig selv lidt i navlehullet - husk at være tilstede, because life is to short to be anything but happy :-D



www.designlacamara.blogspot.com
Bigblo/Babyblo by Blofield  © Photo  By Design Á la Camara



Det skarpe øje vil straks bemærke at sofaen minder om en glamourøs look alike  Chesterfield skindsofa, hvor DJ Razzer tager en tiltrængt TIME-OUT slapper midt i fotoreportagen. Sofaen/sidestolene er oppustelige møbler udviklet af Jeroen van de Kant - og kan pustes op med en 230 Volt el-pumpe (en sådan pumpe følger med ved køb).

Der var stort set intet på messen i tweenage/teenhøjde - men lige netop denne var spot on og en sofa, DJ Razzer fandt meget tiltalende og jeg kan kun give ham ret.



Lidt godt til øregangen fra et upcoming underground band - Lukas Graham. 

Mille

Ingen kommentarer: