Håndværksbagerne er også med på National Fuldkornsdag – de bytter gerne gammelt, tørt, eller bare fra-i-går brød uden fuldkorn til et lækkert fuldkorns eksemplar!
Så tjek din lokale bager ud, for at finde ud af om den er med
Så tjek din lokale bager ud, for at finde ud af om den er med
De viste billeder (taget med iPad) er fra vores arbejdsferie til Århus/Odder i efterårsferien
Alle produkter fra fru Møllers Mølleri er avlet på egne jorde, kornet dyrkes med respekt og omtanke, og uden brug af stråforkortere
Mille
4 kommentarer:
Det skal der nok komme nogle gode brød ud af!
@Prinsesse Suh:... årh godt du stadig hænger på - er håbløst bagud med at smutte forbi dig og alle de spændende sager du har gang i.
Og jo...brødet bliver helt suverænt - er voldsomt begejstret
Det er helt ok. Ved du har masser af ting at se til ;-)
@Maria: Tak for din forståelse - du er og bliver en darling
Send en kommentar