søndag den 2. juni 2013

Gæstemad til 4 på budget - Nemt og sundt

Det er både let og hurtigt at servere et sundt og velsmagende fiskemåltid, til både hverdag og fesltligt lag. Fisk i hverdagen – nemt og sundt, også når der inviteres til social hygge.



 Dampede rødspættefileter med fyld, majs, hjemmelavet dressing og lune valnødddebrød



Retten er hjemmekomponeret, ud fra devisen det som  køleskabet byder på, det behøver ikke være dyrt, men det skal være velsmagende. Retten blev serveret i går i gode venners lag.


Mille

5 kommentarer:

Prinsesse Suh sagde ...

Lækkert

GitteBlinkilde sagde ...

Det ser godt ud - hvis man er til fisk :-D
Her bruges også hvad vi har i køleskabet - intet går til spilde -
Idag blev det til hjemmelavet pizza af rester :-)
God aften <3

Lisbet / *LLL og Co.* sagde ...

Maven begynder at rumle her kl. 23:10... :-D - for det lyder super godt!
Jeg er også blevet ret god til at udnytte rester etc., og ind imellem kommer der de skønneste retter ud af det.
*SMIL* fra Lisbet

Gitte sagde ...

Mums....sikke en lækker ret. Selvom man siger at køleskabet er tomt så er der altid noget man kan bikse et måltid sammen af ;-) god aften knus

Design À la Camara sagde ...

@Alle: Helt enig - det er bare med at være kreativ på den fede måde. Og her er fisk brændstof til hjernen