tirsdag den 26. februar 2013

Less is more #5 - Smukke "Design" jernstager

Jobsnuseren er for børn i 7. klasse - og se nu her, hvad sønnen har fremstillet på HÅNDVÆRKSLINJEN


 Først snusede han til mekanikerens forunderlige verden. Og var helt høj over alt det man  reparere og justere knallerter og motorer med 


I det store åbne værksted er sønnen  blevet præsenteret for at arbejde med mange forskellige materialer – fra jern og andre metaller til mange forskellige træsorter -
som han introduceres for her i løbet af de næste par dage 


Og slutteligt muligheden for at svejse, smede ved åben esse,  dreje i træ og
designe, konstruere og fremstille brugsting.

På håndværkslinjen starter arbejdet med den gode idé og slutter med et
færdigt kvalitetsprodukt.

Og hvad siger I? 

Jeg behøver vist ikke at sige, at jeg er helt skudt i DJ Razzer's  smukke håndlavede jernstager - designet helt specielt til mig og mine små arbejdskroge.


Mille

7 kommentarer:

Bettina Holst - om kunst, indretning, kreative ideer o.ma. sagde ...

Århhh kan godt forstå at du er stolt af ham. Der er bare ikke noget mere specielt end det ungerne har kæmpet med at lave :-)

Har du forresten stadig en jernstol til salg, for jeg kunne godt tænke mig at se den IRL ?

Design À la Camara sagde ...

@Bettina:..den stolthed han kom hjem med kan ikke beskrives. Alle de forklaringer, processer, og tanker bag er GULD værd og noget absolut helt unikt - jeg er herrestolt.

Joda, finder lige en dag, hvor vi starter hatteæsken og kommer forbi dig - så slår vi to fluer med et smæk - du kan tage jernstolen i øjesyn og prøve af og jeg får en rundvisning i dit atelier og nye bo - deal?

Helle sagde ...

ham der DJ Razzer din søn er da skrap til at fremstille noget det ser godt ud :)

Design À la Camara sagde ...

@Helle: ... kunne ikke være mere enig - han er blevet overøst med lutter smukke ord for hans iderigdom - der er tænkt over form og funktion.

Design À la Camara sagde ...

Betina: Hahaha - oh jo, eller lerskåle/bægre/stager - hver sin tid og charme :-D

Råt og industrielt - bare tankerne bag og ikke mindst det, at de skulle passe til mine små jernborde - total klasse - hans visuelle ideer og genbrug af jernskrot - for at komme stolt hjem med industrielle kvalitetsprodukter, hvor der er kælet for hver lille detalje. Mega coolt

Bettina Holst - om kunst, indretning, kreative ideer o.ma. sagde ...

Ohhh jamen det kan vi sagtens aftale Mille, men jeg er jo en utålmodig sjæl hehe, så hvis vi kan finde en dag snart måske ??? :-))). Så skal du nok få La Grande tour :-)

Design À la Camara sagde ...

Bettina:... I know - meeeeeeen, tålmodighed er en dyd - du hører fra mig - skal lige have det hele til at passe i fornuftigt flow - ser frem til rundvisningen