mandag den 7. maj 2012

Gavnø Slot 2012: Blandede bolsjer


Livsstil på Gavnø - større end nogensinde!

Spændende naturprodukter til kroppen fra saltskrub i forskellige blomstervarianter - her oplevede vi ikke der var sket noget innovativt eller banebrydende inden for dette felt. Men hyggeligt og indbydende ser det ud.Vejret indbød nu ikke til disse meget lækre klipklappere da vi var der -  men stemningsbillederne er med for at vise variationen af udbuddet. De viste er fra www.klipklap4you.dk
Smagsprøver var bestemt ikke en mangelvare - kan ikke huske hvem, der var mester bag det usandsynlige lækre majsbrød og rugbrød - men skal lige hilse og sige at det smager fantastisk godt.


Lakrids by John Bülow var rigt repæsenteret hos rigtige mange livsstilsudstillere - og prisen må siges at ligge fast uanset, hvem der sælger. Dyrt, dansk og dejligt.


Helt utrolig så stort udbudet var af pølsemagere i alle afskygninger med hvert deres speciale. Og igen rig mulighed for masser af smagprøver, der i den grad fristede med meget spændende sammensætninger.Italienske specialiteter i alle afskygninger var umådeligt rigt repræsenteret rundt omkring på messen.
Super flotte opstillinger og præsentationer af importvarer - og ikke mindst en hamper pris på  små  som store oliventræer - men læg i stedet mærke til det simple og rustikke med brug af æblekasser - ikke kun en trend i boligindretningen, men helt klart noget der toner mere og mere frem på forskellige messer og udstillinger.

designlacamara.blogspt.com


Stemningsbillede fra en af udstillingshallerne, her er det Hansen Trading V/T, med deres mangfoldighed af kvalitets ØKO-TEX produkter til hjemmet. Vanen tro vises  lidt indkøbte godter til gode "pruttede"-forhandlingspriser. Mere om det i kommende indlæg.

Mille


And don't forget to keep up-to-date with the latest  news by following me on

7 kommentarer:

Mosekonen sagde ...

Det ser bare spændende ud og meget fristende.
Glæder mig til at se dine indkøb.

Lisbet / *LLL og Co.* sagde ...

Kunne ha' været spændende at opleve Gavnø, for umiddelbart ser det noget anderledes ud end Ledreborg Livsstil. Men nogle udstillere går givetvis igen...!

Jeg har også planer om at tage et læsfuld gl. frugtkasser [og hollandske løgkasser] med til min stand på LL i år... Ikke for at sælge dem, men som "inventar". De er jo helt uundværlige disse kasser... :-)

2 uger til det går løs i slotsparken... uuh-hhhhh... det er lige om snart!

God mandag, Mille...!

*SMIL* fra Lisbet

Design À la Camara sagde ...

@Tove: Super hyggeligt - det kan jeg da godt forstå - lidt men godt er indkøbt - fangede du det første indlæg.

@Lisbet: Bestemt - det skal du unde dig selv på et tidspkt. Der er ingen tvivl om at mange udstillere har set lyset i det praktiske og anvendelige i brugen af trækasser og paller. Det lyder lovende med de hollandske løgkasser. Ledreborg står også på ønskesedlen her.

Sommerhusliv Hele Aaret sagde ...

Det ser da bare så hyggeligt ud..

Jeg må se om jeg kan komme afsted til næste år..

Knus Susi

Design À la Camara sagde ...

@Susi: Det var det også - Livsstil på Gavnø gentages i St. Bededagsferien, den 26. – 28. april 2013.

Tina Dalbøge sagde ...

Hvor ser det lækkert ud... lige noget for mig!

Design À la Camara sagde ...

@Tina: Det var yderst lækkert meget af det - messer af den karat er utrolige hyggelige - så ja, det må lige være noget for dig.