søndag den 12. februar 2012

Working Woman - favorit holder til læsekrogen

©  By Design Á la Camara

Vægmagasinholder meget enkel og stilren i industriudtrykket og med forskudte stanglag giver en spændende visuel struktur-overgang.  Design: Satina Turner / ILLUZINE. Mål: 36 x 15 x 8 cm. Kan købes på nettet eller i større boligforretninger.

Magasinholderen i matteret stål er indkøbt for 1½ år, og blot ventet på at komme op - men bare ikke, hvor som helst. For de af jer, som har fulgt med et stykke tid, har muligheden budt sig for at følge med i stilforandringerne i stuen som processerne skrider frem. Magazine Rack © Real Homes By Design Á la Camara


Magazine Rack © Real Homes By Design Á la Camara


Magazine Rack © Real Homes By Design Á la Camara

Magasiner hænges over de svævende stænger. Magasinholderen har plads til 12 blade eller aviser. En god måde at skifte effekter på  i en hygge-/hjørnekrog. Magasinholderen egner sig i særdeleshed også på et teen-/tweenageværelse til tegneserier og ungdomsblade. Mulighederne er mange, kan jo også bruges til andet end blade og magasiner.


Magazine Rack © Real Homes By Design Á la Camara
Hvis det skulle have din interesse kan du finde selve opsætningsvejledningen til vægskabelonen hér


Mille

2 kommentarer:

Anonym sagde ...

Den er elegant din magasinholder. Sådan en ville pynte her hos mig :o)

Design À la Camara sagde ...

Hej Isa, den passer som skabt til krogen. Og når den ikke gør tjeneste der mere, kan den snildt anvendes andre steder. Er der ikke noget med du er i gang med at indrette nyt krearum andetsteds i huset? - den vil jo passe perfekt ind i dit rum.