Undenden kan du følge lidt step by step, når 12-åringen er med til at lave mad på under en ½ time til 3-4 personer - ca. pris 45,00 kr.
Ingredienser:
Ca. 500-650 gr. svinemørbrad
6 mellemstore løg
1. glas champignon
10-14 mellemstore kartofler
Opbagt østersauce:Sesamolie, salt/peber, margarine, mel, vand, østerssauce, krydderier, sovsekulør
4-8 skiver ristet rugbrød
Skæl kartofler, halver dem og kog dem møre.
Skær løg i skiver og steg dem på panden i sesamolie -
når de har den sprødhed du ønsker medsteges de skiveskårede champignon
Mørbraden skæres på skå i pæne stykker.
Bankes på hver sin side og krydres med salt og peber.
Steg ca. 3 minutter på hver side på en (grill)pande
Tag mørbradsbøfferne af panden og læg dem op i et ildfast fad
- fordel dem jævnt i fadet.
Hæld de stegte løg og champignoner over bøfferne - og tilsidst overhældes det hele med den hjemmelavede østerssauce.
Fadet sættes i ovnen og steger videre i ca. 10-15 minutter på 180 grader - alt imens vaskes gryder og pander af og bordet dækkes.
Sådan ser bordækningen ud i børnehøjde.
Rødvinen på dåse er kun for voksne - du kan læse mere om konceptet bag dåsevinen hér
Homemade © By Design Á la Camara |
Tag et stykke ristet rugbrød, læg mørbrad med sovs/løg/champignon oven på supplér med kartofler. Som skrevet tidl. er DJ Razzer ikke den store kødspiser, men elsker at lave mad - så han guffer i stedet det hele uden kød.
For DJ Razzer var dagens køkkenøvelse at have gang i 4 ting på en gang, planlægge, bevare overblikket, smage til og øve sig på at lave sovs. Filmen knækkede ved kartoffelskrælningen, for når man er venstrehåndet giver det nogle udfordringer - men ellers gik alt andet over forventning. Og det smagte fantastisk. 5***** til juniorkokken.
Mille
2 kommentarer:
Mere østerssauce!
Jep, den er god i mange retter ;)
Venlige blog-hilsner herfra.
Hej Michelle, ahh, hvor godt jeg har en lidelsesfælle, som er ligeså vild med østerssovs som jeg. Skal lige have tjekket din suppe ud igen - den har brændt sig fast på hornhinden.
Send en kommentar