tirsdag den 18. oktober 2011

Handpainted Wall Art - Madame

© By Design Á la Camara
Har været lidt i billedgemmerne og fundet lidt frem som måske kunne have interesse for jer, som elsker at gøre det selv.

Med simple virkemidler kan du lave dit eget personlige præg på en væg med en maleskabelon. Det kræver ikke meget.Sæt skabelonen op, hvor du ønsker det -
og bland den farve som passer lige til dig og dit interiørFørst kanter du det med farven som din væg eller baggrund har.
Lad det tørre og så fortsætter du ellers med din blandingsfarve og maler videre.
Lad det tørre og hiv skabelonen af.


Her er det en gl. muslingesæbeholder oprindeligt siddet på et gl. armatur - der er skilt fra holderen og nu genbrugt som en alternativ opbevaringsskål.

Vægreolen over spejlet  af lavet af galvanisereret vandrør og tilfører noget råt til selve stilen. Hylden er af plexiglas. Selve skoreolen er oprindelig en reol til børneværelset, nu er den beklædt med vinduesfilm på toppen, og fungerer fint som skoreol.

© Real Homes By Design Á la Camara - 
Og sådan kan det se ud når man genbruger det man har og tilfører det sit eget look.
De råhvide wrangler-cowboystøvler kan du nærstudere hér

Madame Mille
https://www.facebook.com/DesignlaCamara

5 kommentarer:

Annette sagde ...

Såååå fint :o)

Lisbet / *LLL og Co.* sagde ...

Det oser jo af Mille's kreative indretning det der... Flot! :-)

MusseOlsenJensen sagde ...

Eh ved ikk om jeg har overset noget, men er din give away udtrukket? Din side hakker rigtig meget når jeg surfer rundt herinde, meget irriterende, ved ikk om det bare er min computer der ikke vil, det er kun din side den gør det på, meget mærkeligt :-S

Tina Dalbøge sagde ...

Flot - og fin DIY - og lækre støvler ;-)

Design À la Camara sagde ...

Er faktisk ganske godt tilfreds med resultatet.

@MusseOlsenJensen: Skal nok blive oplyst inden udgangen af efterårsferien. Tror det må være din PC, eller det kan skyldes der er mange inden på siden - eller der sker opdateringer!