søndag den 4. maj 2014

Papirøen: Copenhagen Street Food vol #1


Copenhagen Street Food er navnet på et nyt madmarked i København, hvor massevis af food trucks og madstande – samt kulturelle og kreative tilbud – skal få Papirøen til at summe af liv og dufte af mad fra hele verden. Der stilles de samme krav til alle gadekokkene, maden skal være “ægte, ærlig og æstetisk” og kokkene skal samtidig tilbyde mindst én ret til under en 50’er så alle kan nyde den gode mad, uden det koster en formue.















Mille


4 kommentarer:

Prinsesse Suh sagde ...

Var derude i dag, og jeg glæder mig til at der kommer flere boder derud. Synes der var lidt tomt, men godt initiativ, selvom jeg ikke synes fritterne i fisn'n'chips boden levede op til deres retningslinier om ikke at bruge halvfabrikata.
Stemningen var dog fin og jeg kommer gerne igen og nyder solen.

Design À la Camara sagde ...

@Prinsesess Suh: Ja, det kan du ha' ret i,men urtedyppen var god - DJ Razzer kommenterede ikke på fritterne - men derimod synes han fisken var lækker - i hans højde var det lidt svært at vælge, noget var lidt for avanceret til ham - men initiativet er godt - og det hele er i opstartsfasen. Vi kommer også igen - så måske vi kan slikke solskin sammen :-D

Prinsesse Suh sagde ...

Du siger bare til ;-)

Design À la Camara sagde ...

@Prinsesse Suh: ...COOL - det vil jeg se frem til - du hører lige pludselig fra mig :-D