onsdag den 3. oktober 2012

Lyserød dag og vandmænd i massevis....og her er de så dem Betina med bloggen HOS FRØKEN JENSEN har lavet i en tidligere særbestilling til mig - du kan nærstudere dem  i hendes flotte billedserie lige hér. Hver og en er lavet i hånden, og Betina overraskede yderligere ved at have broderet en med mit kælenavn - jeg er så glad for mine vandmænd - alt hvad man bestiller hos Betina er altid i høj håndarbejdsmæssigt kvalitet. 

Thebrevene CREAM FANTASY fra Basilur Tea - kan du købe hos www.houseofbk.com - i tæt samarbejde med Basilur Tea doneres for hvert solgt tebrev  50 øre til LYSERØD DAG - støt brysterne det gør vi. 20.000 breve er allerede solgt - brevene koster KUN 1 krone stykket. Få smag for sagen og støt Kræftens bekæmpelse.

Mille

5 kommentarer:

GitteBlinkilde sagde ...

Hvor er de søde dine vandmænd .-) Må snart få lært at drikke the .-)

Design À la Camara sagde ...

Gitte: De er top nice - vi løfter snart sløret for noget til jer der elsker en god kop kaffe. Tebrevene er oplagte at give væk som en lille værtindegave :-D

By Klitfelt sagde ...

Jeg blev helt glad for, at du sådan viser dem frem (og lidt stolt også) TUSINDE TAK ;O)

Det er bare sådan et fint billede, sammen med de lyserøde the breve (de er lyserøde ikke? jeg er nemmelig farveblind, selvom det lyder skørt!) Må jeg bruge billet i min "SCRAP" på min blog? Jeg linker self. tilbage ;O)

Kærlig hilsen Betina

Ps....ville være hyggeligt, hvis du har lyst/tid at deltage i denne her: http://hosfrkjensen.blogspot.dk/2012/09/det-her-er-lidt-vildt-men-nu-gr-jeg-det.html

Design À la Camara sagde ...

Betina: Al grund til at være stolt - de er så gennemførte flotte, inspireres af dem hver dag.

Jo, brevene er lyserøde - hatten af for dig - trods farveblindhed - så klarer du altid at få sat noget sammen som hitter stort - så meget mere grund til at være stolt. Jeg er imponeret.

Helt i orden - vil kun glæde mig at du gør.

Så det godt - og har noteret datoen - lyder helt vildt hyggeligt - så bare skriv mig på listen.

Lisbet / *LLL og Co.* sagde ...

De er godt nok fine, disse romantiske vandmænd!

Og teen... den smager SKØNT! 1000 tak for pakken, Mille. Et blogindlæg er på vej. Har travlt med at lægge {foreløbig} sidste hånd på min bog, men SÅ bliver der også tid til at skrive om Basilur...!

Ha' en dejlig fredag!

*SMIL* fra Lisbet

PS. Hov! - hvad ser jeg... du har fået "irriterende ordkoder" på kommentarerne. Det havde du da ellers ikke tidligere - så vidt jeg husker... Har du modtaget meget spam?