mandag den 27. august 2012

Tak er kun et fattigt ord
Isa har rigeligt at se til med et nødvendigt hussalg, hendes mand som gennemgår cancerbehandling og ikke mindst står Isa nu uden job. I den anledning kan jeg kun opfordre til, at hvis nogen har kendskab til ledige jobs, som falder inden for Isa's metier og hendes interessefelt - så giv hende praj. Det er tiden, hvor alle bør udvise medmenneskelighed, hjælpsomhed og empati.

Det berører mig dybt, når man mennesker skal gå meget igennem, og ikke mindst bliver man arbejdsløs låses man på hænder og fødder og kan ikke drive ens hobbyvirksomhed ved siden af. I det her tilfælde Isa-Jo Design - kunst & smykker. 

Kære Isa - du er en dygtig smykke- og billedkunstner og jeg er dybt berørt over din/jeres situation - jeg er utrolig beæret over at du af dit overskudshjerte har fremtrylllet og fremsendt et helt personligt  armbånd til mig og mine smalle håndled - men især din meget personlige hilsen gør mig ydmyg. 

Og kan kun sige, at vores tilbud stadig står ved magt.

Tusind tusind tak for din måde at være på, din værdsættelse af andre mennesker - du er en fantastisk blogven - ønsker dig og din mand alt det bedste på jeres vej.


Knus og kram

Mille


6 kommentarer:

Gitte sagde ...

Sikke et smukt smykke Isa igen har lavet. Ja det er hårdt når livet bringer store udfordringer med sig..håber alt det bedste for Isa. Jeg ville da rigtig gerne hjælpe hende...måske hvis hun poster et indlæg på FB og vi deler rundt...så kan det nogle gange give pote ;-)
Jeg håber og ønsker for Isa og hendes familie, at de går lysere tider i møder...God aften til dig Mille..knus

Canika sagde ...

Så blev jeg rørt !! Tårer i øjnene og kuldegysninger.. Tanker til Isa og hendes familie..

Anonym sagde ...

Tusinde tak Mille, du er også en fantastisk blogven.
Mange knus :o)

GitteBlinkilde sagde ...

Åh, jeg blev også meget berørt over dit indlæg, dog var jeg ikke klar over at det gik så skidt til. Jeg sender god karma og tanker til Isa og familien.

Lisbet / *LLL og Co.* sagde ...

Et rigtig flot Mille-smykke... og smukke ord til/om din blogven Isa.

De allerbedste tanker til Isa og hendes familie med håbet om, at alt bliver godt igen!

*KNUS* fra Lisbet

Design À la Camara sagde ...

@Alle: Tak for alle jeres hilsner og god karma og hjælpsomhed - det er god blogspirit. Krydser fingre for at der snart er noget der blæser i Isa's retning.

Og til dig Isa - endnu en gang tak for det meget elegante armbånd - og som flere nævner ikke alene er det smukt, men også et rigtig Mille-armbånd.