tirsdag den 8. maj 2012

Gavnø Slot 2012: Gårdbutikken Dalsbakkegård


Livsstil på Gavnø - større end nogensinde!


Efter et utal af pølsesmagsprøver rundt omkring på de forskellige boder og stande - var der pludselig noget, der fangede gourmetelskeren DJ Razzers smagsløg. Det han faldt for, var håndlavede kødfulde pølser af utrolig høj karat og  med en helt forrygende smag. Pølser som sælges i pakker med 4 stk til en pris af DKK 45,00 spækket med kød fra fritgående Angus køer. Pølser som vil gøre sig rigtig godt på grillen, hvor en enkelt pølse er et helt måltid i sig selv. 




Fremragende okse - og kalvekød fra små 250 fritgående Angus kvæg, som kan opleves på Odsherred Natur, dels  omkring på bakkerne ved gården og i egnene ved Nakke. Værd at bemærke, Dalsbakkegård er iflg. Danmarks Miljø undersøgelse den absolut mest klimavenlige kødproduktion. 

Udover Angus kød og charcutteri, sælger gårdbutiken også gode og fornuftige  franske vine af egen import. Altsammen kan bestilles på nettet. Bestilte varer kan leveres langs rute 21 samt Storkøbenhavn, eller man kan afhente på Dalsbakkegård


Hvor henter du inspiration, når der skal laves {grill}mad?


Mille

And don't forget to keep up-to-date with the latest food tips by following me on




4 kommentarer:

Heart Design sagde ...

Jeg synes at kød er stærkt opreklameret, så når det er grill tid tjekker jeg gammeldaws og online kogebøger ud for diverse grøntsager m.v. der kan grilles. :)
Jeg står helt alene om den idé. Resten af familien vil have kø' kø' kø', og hvor det kommer fra er aldeles ligegyldigt .....

Design À la Camara sagde ...

@Marianne: Det kan jeg sagtens følge dig i- vi spiser utrolig mange grøntsager her - og griller og ovnsteger i høj alle former for grøntsager - you name it, masser af brød, hvor kød oftest kun er tilbehør her - DJ Razzer er ikke den store kødspiser - men lige de her pølser - som er rent kød hele vejen igennem - helt fantastiske i smagen - hellere lidt men godt

Heart Design sagde ...

Jeg kan faktisk bedst lide grøntsager rå, eller kun lige et hurtigt smut i wokken, og hvis bacon var en grøntsag blev jeg lyn hurtig vegetar :D
Jeg ELSKER bacon, men resten af svinet er bare ikke mig. Dog ville jeg aldrig sige nej til gratis smagprøver selv om det var kød, og slet ikke når det er en anden kvalitet end de selvdøde pølser fra Netto :)

Design À la Camara sagde ...

@Marianne: Hahaha - du kan da bare hoppe med på bacon-tandpasta bølgen - i mangel af bedre - SMIL du er på :-D Hvad men en god gang mørbrad i østerssovs? (du har vist ikke smagt vores - den er et hit på ristet rugbrød) - Raw Food, råkost, friske grøntsager spises gerne, men det afhænger lidt af DJ Razzers fødevare og krydsallergi - så oftest skal det steges/koges/grilles til ham.

Den kødkvalitet vi stiftede bekendtskab med er kød af høj høj klasse - du vil finde det meget udsøgt.