onsdag den 9. maj 2012

Gavnø Slot 2012: Comfort & Style


Livsstil på Gavnø - større end nogensinde!


Eksklusiv amerikansk møbelserie fra  Poly-Wood  fremstillet af genbrugsplast, gevundet af hovedsageligt udtjente mælkeflasker, som ellers ville være havnet på lossepladsen.  Poly-Wood have- og udemøbler - går for at være et livslangt bæredygtig bekendtskab.

designlacamara.blogspot.com

Bagerst ses en téte-a-téte fra Classic Adirondack kollektionen designet ud fra traditionelle modeller, som blev formgivet i 1900-tallet i Adirondack Mountains i staten New York. Forrest er det en gyngestol fra Seashell Adirondack-kollektionen, en lukuriøs videreudvikling af det traditionelle design.


designlacamara.blogspot.com

Derudover findes der flere  forskellige kollektioner i Poly-Wood familien - udbuddet er rimeligt stort - noget for enhver smag og pengepung  - og ikke mindst udbuddet af farver - 12 i alt, hvoraf sort og hvid som hovedregel er lagervare - og de resterende farver er bestillingsvarer.


designlacamara.blogspot.com


I den anden ende af bæredygtige, vedligeholdelsesfri, vejrbestandige og miljøvenlige have-/udemøbler hører poly-rattan som efterhånden fåes i forskellige farver og former - lige fra ligge-/højstole til lounge og sofaer med borde og skamler. Prisen varierer ganske meget i forhold til den enkelte leverandør - så et vågent øje kan betale sig. også når det gælder udbuddet og kvaliteten af haveparasoller


Mille


And don't forget to keep up-to-date with the latest garden tips by following me on
2 kommentarer:

Sommerhusliv Hele Aaret sagde ...

Det ser bare godt ud..
Sådan nogen møbler gad jeg godt eje, så var man fri for at male havemøbler konstant...

Ha´en dejlig aften

Knus Susi

Design À la Camara sagde ...

@Susi: Meget, omgivelserne gør jo også deres til! Det kan jeg da godt forstå - men skal blot være obs på at møblerne fra hhv. Poly-rattan og POLY-WOOD fylder en del.

Tak og i lige måde.