torsdag den 1. november 2012

Skinkegryde m/hjemmelavet kartoffelmos

Underneden kan du følge lidt step by step, når 13-åringen er med til at lave mad på under en ½ time til 2 personer -  ca. pris 35,00 kr.
Ingredienser:
100 gr. skinkekød
3 stængler blegselleri
2 løg
200 gr. østershatte
Karry, salt, peber, sesamolie og østerssovs, Indian Tonic Water
10-15 mellemstore kartofler
Muskatnød
Kartoffelvand
Appelsin og salat.





 Finskæring af østershatte.



 Løg og blegselleri skåret i stykker/skiver, svitses sesamolie og karry og tilføres koncentreret østersovs.
Kød svitses let med, tilføjes ca.2 dl. Indian tonicwater - simrer  herefter i en ca. ½ time. Smages  til med salt og peber.



Kartofler koges til de er møre.
Kartoffelvandet hældes fra i en kande/skål - kartofler piskes tilsat lidt af kartoffelvandet og reven muskatnød.



 DJ Razzer har valgt at det hele skal serrveres på et. gl. muselmalet fattigmandsfad fundet hos Ezpace
Appelsiner er skåret i både og pynter fint sammen med salat.


Homemade ©  By Design Á la Camara




Se det er velsmagende kreativt vinterhyggemad fremtryllet af en 13-årig dreng, 
som elsker eksperimentere og er ferm i et køkken.


Mille
Networked BlogsBloglovin og/eller Facebook

Ingen kommentarer: