Underneden kan du følge lidt step by step, når 13-åringen er med til at lave mad på under en ½ time til 2 personer - ca. pris 35,00 kr.
Ingredienser:
100 gr. skinkekød
3 stængler blegselleri
2 løg
200 gr. østershatte
Karry, salt, peber, sesamolie og østerssovs, Indian Tonic Water
10-15 mellemstore kartofler
Muskatnød
Kartoffelvand
Appelsin og salat.
Ingredienser:
100 gr. skinkekød
3 stængler blegselleri
2 løg
200 gr. østershatte
Karry, salt, peber, sesamolie og østerssovs, Indian Tonic Water
10-15 mellemstore kartofler
Muskatnød
Kartoffelvand
Appelsin og salat.
Finskæring af østershatte.
Løg og blegselleri skåret i stykker/skiver, svitses sesamolie og karry og tilføres koncentreret østersovs.
Kød svitses let med, tilføjes ca.2 dl. Indian tonicwater - simrer herefter i en ca. ½ time. Smages til med salt og peber.
Kartofler koges til de er møre.
Kartoffelvandet hældes fra i en kande/skål - kartofler piskes tilsat lidt af kartoffelvandet og reven muskatnød.
DJ Razzer har valgt at det hele skal serrveres på et. gl. muselmalet fattigmandsfad fundet hos Ezpace
Appelsiner er skåret i både og pynter fint sammen med salat.
Homemade © By Design Á la Camara Se det er velsmagende kreativt vinterhyggemad fremtryllet af en 13-årig dreng, som elsker eksperimentere og er ferm i et køkken. Mille Networked Blogs, Bloglovin og/eller Facebook |
Ingen kommentarer:
Send en kommentar