torsdag den 2. februar 2012

Entrecote med årstidens grøntsager på u/15 minutter

Her i huset er ungerne altid med i køkkenet - og har deres madtjanser, hvadenten det er at købe ind, skære, snitte, røre, tilsmage, dække bord og/eller vaske op.

I dag stod 12-åringen DJ Razzer for indkøb, menusammensætningen, overvågning af komfuret, herunder tidstagning på de enkelte forberedelser.

Pris ca. 80 kr. for et varmt gourmetmåltid til 2 personer.





© Photo By Design Á la Camara



Det skal du bruge:

2. pænt skåret entrecote af oksefilet

250 gr Skiveskårede brune markchampignon, porrer, rødløg og hakket persille (færdigkøbt)
100 gr. radiser
Olie, salt og peber
1. ps Knorr bearnaisepulver
50 gr. margarine
1½ del. vand

© Photo By Design Á la Camara


Sådan gør du
Varm (grill)panden op med olie/margarine/smør
Tag kødet, steg fedkanten i ca. 1 min. Brun derefter kødet ca. 2-3 min. på hver side.

Skyl grøntsager og radiser godt.
Steg grøntsagerne på en pande med olie (lidt a la wok-mad)
Findel radiserne, og anret dem tilsidst på tallerkenen.

Følg vejledning på bearnaiseposen (Vand, margarine og pulver) - eller lav selv bearnaisesauce

Anret det hele på en tallerken - Servér straks med lune miniflûtes

© Photo By Design Á la Camara



Mille

3 kommentarer:

Isa Petersen sagde ...

Ser lækkert ud :o) super godt når børn får mulighed for at fordybe sig i køkkenet, De kan så meget når de får optimale muligheder de kære unger.
Ha` en dejlig aften

Prinsesse Suh sagde ...

Den dreng skal nok blive til noget i et køkken - og enhver kvindes drøm ;-)

Design À la Camara sagde ...

@Isa/Prinsesse Suh: Skal lige love for at I fik smilet og genertheden frem hos sønnen...."what, du har lige lagt det ind - hvor overdrevet sejt - der er to, som roser mig" (efterfulgt af en mega rødmen i hele hovedet).

I har lige reddet hans dag - tak for det.