onsdag den 4. januar 2012

Frikadeller med granatæblesalat & müslibrød

Homemade© Photo By Design Á la Camara



Mors frikadeller er de bedste. Jeg har nu aldrig grejet, hvordan min afdødede mor kunne få dem så sprøde. Men, der arbejdes intenst på sagen.

Og når det nu er sagt, så rykker mine, altså "mors" frikadeller også - sønnen, som er udpræget allergiker med skiftende tolerance, og normalt ikke er den store kødspiser, formåede dog  at sætte 5. stk. til livs i dag.
Kæmpe sejr, når madtolerancen rykker sig. Er du interesseret i opskiften finder du den hér


Mille

3 kommentarer:

*Pearls on a string** Dorthe sagde ...

Ser super-lækkert ud:D Jeg bruger altid frikalet + chilli i frikadeller. Flot nyt udseende på din blog!Tak for kigget i dag.
Knus Dorthe

Design À la Camara sagde ...

@Dorthe: Roder stadig rundt på siden - rammerne driller stadig - men tak for de opmuntrende ord.

Det smager himmelsk - der går lang i tid mellem jeg ser sønnen "rydde" tallerkenen - så kombinationen af de forskellige råvarer må siges at være en succes.

Jeg er personligt ikke imponeret over frikalet - synes der mangler smag.

Chili er lige mig - ren forkælelse til mine smagsløg - det vil jeg overveje næste gang.

Lige nu er jeg på jagt efter en opskrift til vegetarfrikadeller med nødder - husker det som noget helt forrygende og en smagsoplevelse af dimensioner.

Gitte sagde ...

Jeg bruger aldrig frikalet, men har smagt det - er ganske fortrinligt.

Godt at sønnike kunne spise dem..det er altid en stor glæde.

Roder rundt på blokken..HE HE...Det er ikke lige det indtryk jeg får af den når jeg ankommer...ser ganske gennemført ud Mille. En super dag til dig i morgen...KNUS