mandag den 3. oktober 2011

Fång schwææj når vind og vand mødes


© By Design Á la Camara -
Hælder du til  Feng Shui, en kinesisk inspireret kunstart under konstant forandring og fornyelse,  er den trebenede frø et must, da den er symbolet for held og penge. Ved at sætte den inden for hoveddøren, med frørumpetten vendt mod hoveddøren og  hovedet vendt indad, inviterer man rigdommene ind i hjemmet.

Men skal du have held og penge må frøen ikke sættes i køkkenet eller på badeværelset da du så skyller lykken ud. Måske du kender andre regler?










© Real Homes By Design Á la Camara - https://www.facebook.com/DesignlaCamara

I følge Feng Shui forlyder det også at det bringer særligt held i pengesager at have 3 (sammenbundne) lykkemønter i tasken, pungen. eller hvor man nu opbevarer sine værdier.

Og sådan er der flere symboler og indretningsteknikker du kan tilføje din bolig med Feng Shui.  En indretningsstil, hvor fællesbetegnelsen af en  fusion af østlig og vestlig filosofi er baseret på indretningsarkitektur i såvel haver som huse, og som i moderne tid bevæger sig mere og mere væk fra at være en traditionel kinesisk indretningsfilosofi.


© Real Homes By Design Á la Camara - https://www.facebook.com/DesignlaCamara

Det kunne se ud som der trænger til at blive støvet af, men det er nu ikke tilfældet (ikke lige nu) - for det er faktisk toppen af et gl. slidt og rigt  patineret kontorfordelingsarkiv, tingene præsenteres på. Et praktisk et af slagsen, der har indfundet sig i mit arbejdsrum, og som passer perfekt til fordeling af papirer og andet godt.



Mille

4 kommentarer:

Frøken Anker sagde ...

Interessant læsning. Jeg er lidt fascineret af de kineser, hvad de har eksperimeneter med gennem tusindvis af år.

Er det ikke en tudse? *smiler*

Sticktostyle sagde ...

Ja der er nok at tænke på indretningsmæssigt :) har været på weekend kursus i den form for indretning. Man bliver ret grebet af det.

Lisbet / *LLL og Co.* sagde ...

Fång schwaay... Haha, Mille. Du er sjaw. :-)))

Design À la Camara sagde ...

@Frøken Anker: Ditto her - he,he en frø der er blevet til en fed og smækkelækker tudse på sin gl. dage :-D

@Stick to style: Nice to hear - og enormt spændende og stil de fleste kan forholde sig til!

@Lisbet: :-D