tirsdag den 30. april 2013

Less is more #10b - Kartell, The Culture of Plastics - Masters

Der var en, der spurgte til om GUL ikke var min farve. Dertil svarede jeg at det ikke var den farve som var dominerende her,  men farven forekommer som "klatter" rundt omkring i malerier. Udover foldedøren som gennemgår en forandring i yellow rose, så er der lige sneget sig lidt sennepsgul ind i form af en finurlig genfortolkning af Arne Jacobsen serie 7 stolen, Tulip stolen af Eero Saarinen og Eiffel stolen fra Charles Eames. Atlså et helt kinderæg, tilsammen udgør de tre designs  rammen om Masters stolen.  Stolen fåes i forskellige farver, og kan anvendes inde som ude, og tåler direkte sollys. Kort sagt en elegant stol i høj kvalitet og enkelt design.  Varme, smukke, dristige og med et glimt i øjet - Philippe Starcks design er altid livsbekræftende. B:57, H: 84, D  47 cm,  Sædehøjde 46 cm
 Material: transparent polycarbonate, colour: Mustard
Design: Philippe Starck

The Kartell Masters Chair is three designer chairs in one. If you look closely, you can see the silhouettes of the Series 7 by Jacobsen, the Tulip by Saarinen, and Eiffel Chair by Eames.


Ser gul her på billedet, men stolen er SENNEPSGUL - skal ses live

Har du fulgt med på det seneste, så har du nok kunne fornemme at der er gang i mange ting på en gang - nu skal arbejdsroen ha' lov til at indfinde sig - og pludselig er det hele faldet i hak, med de forskellige tiltag og omrokeringer rundt om i hjemmet. 


Mille


1 kommentar:

Maria at inredningsvis sagde ...

Vilken skön blogg du har:) Undrar om du har bloglovin att följa med?

Om du gillar inredning och mode, kan du kolla in min blogg:)

Ha en kanondag

LOVE Maria från inredningsvis.se