fredag den 28. december 2012

An eye for an eyeHar ikke helt styr på scenariet, detailplanlægningen og al det andet, endnu - men lidt efter lidt begynder det at finde sin form på bagvæggen, rundt omkring, småt som stort.

Ellers håber jeg I alle har haft en skøn og dejlig jul - og den enkle julemiddag er knap overstået før nytårsmenuen skal planlægges,  har været lidt vidt omkring, spise ud, bestille udefra eller selv finde på - og det ender med at blive det sidste. For i år gør vi det en hel del anderledes, vi starter i bibliografen, ser/hører Dronningens nytårstale på storskærm, ønsker hinanden og alle dem vi ikke kender et godt nytår med et perlende glas champagne og lidt kransekage, og så sætter vi os i tilrette igen og ser LIFE of PI. Nogen gange skal man gøre tingene anderledes - vender tilbage med nytårsmenuen senere - kulinariske oplevelser under  afslappede former.

Mille3 kommentarer:

GitteBlinkilde sagde ...

Det lyder som en ganske udmærket nytårsaften - Filmen skulle være helt fantastisk :-)
Godt nytår

Helle sagde ...

åhhh den film vil jeg så godt se tror den er meget smuk ... håber din jul har været god og at det nye år bliver godt :)

og hvis det er din væg med et øje så er det meget flot :)

Design À la Camara sagde ...

@Gitte: 2. juledag var vi i biograffen og se Hobitten - og tog en meget rask beslutning (efter alt andet var blevet endevendt) - så det bliver sådan - med sen nytårsmenu.

@Helle: Det kan du tro - helt nede på jorden - stille og rolig - håber også at 2013 bliver godt ..har fulgt en del med i kulturdebatten - og denne stod højt på listen over film jeg vil se se - den næste i rækken er med Olaf Palme som bliver vist som gratis film i bibliografen d. 15. januar.

Væggen er min i udestuen - synes selv øjet toner vildt flot frem - så det er fedt at andre også synes det - det er selvfølgelig et modigt og vovet valg - men sådan skal det skal være