søndag den 28. april 2013

Har du overlevet?


Er du også vokset op med mors mad, kørt på cykel uden hjelm, et sort/hvid fjernsyn med kun 3 kanaler (1 dansk, 1 norsk & 1 svensk), hvor du skulle rejse dig for at skifte program (tiden før man skulle putte en mønt i fjernsynet!) Haft dit hyr med pick-upen til 33 og 45 LP'erne, overspillet evergreens til kassettebånd, oplevet båndsalat. Samlet aviser ind, bundtet dem - samlet flasker i kasser - nå et mål for at tjene til ekstra lommepenge. Selv skaffet dig dine fritidsjob. Lært at lappe din cykel? Rejse dig op i bussen/toget og give din plads til en som havde mere brug siddepladsen. Lavet din egen karamel i mors dyre stegepande (ups), spist halve franskbrød med flødeboller, og fyldt kaffefilte med havregryn og sukker og smæsket et hav af studenterbrød. Og ledningstelefonen skulle man have tilladelse af ens forældre til at bruge .... jeg har overlevet det hele og mere til.  Fyld gerne flere historier på i kommentarfelt - og lad os få et historisk flash back.

Mille

2 kommentarer:

Unknown sagde ...

Optaget diverse sange fra radioen, hvor man sad med fingeren på stop knappen for at undgå tale i musikken. Dengang havde DJ's vist en tildens til at tale langt ind i musikken, midt i musikken og længe før enden!
Gitte

Krearier sagde ...

Jeg nikker genkendende til en del af dine Mille, og ryster på hovedet af andre. Ha ha

Christian Flagstad og Mylle talte ALTID ind i sangene, og gjorde det komplet umuligt, at få optaget en sang fra start til slut. Grrrrrr ...

At Puk Maxi var SEJT!

At plakater med John Travolta var det lækreste, og især den lille poster der blev kysset god nat hver aften.

At cykle laaaaaaangt, hvis der var noget man skulle. .....

At sove videre, når veninden skulle tidligt op for at plukke jordbær ....

At pommes frites og en sodavand var et must efter håndboldtræning/kamp

Nå, nu skal jeg se Hanibal!

Ciao :)