onsdag den 4. april 2012

Water & oil and busy mind mappingfoto-arkiv.dk ©
Alt for mange dage ser sådan ud - men det kender du vel alt for godt?

Nyd Karen Mukupa's musik Water & Oil, noget som kan gyde vandende og lige få en helt ned i gear - vær alternativ og brug rummene omkring dig - bare se, hvad et tilfældigt møde i et vaskerum kan føre med sig. 
Be happy - stay tuned -  keep the balance
and most of all 
Happy colourful Easter Holidays

Mille10 kommentarer:

Heart Design sagde ...

Pyyhhhhh, jeg bliver helt stresset af bare at se illustrationen! Men nu har jeg så ikke profil på Facebook, så nope nix nada - kender slet ikke til stress. *Hooooost*

Gitte sagde ...

...om jeg kender det, men er heldigvis blevet bedre til at prioritere i mellem gøremålene. En dejlig reminder...tusind tak Mille. Knus og skøn aften til jer.

Anonym sagde ...

Har haft ALT for meget at se til sidste måned, og har set ud som ham i midten alt for mange gange, så super illustration du har fundet, den er lige i skabet.

Ha en skøn aften

Nadia

Lisbet / *LLL og Co.* sagde ...

Ja, hvis man medtager hver eneste lille ting og gøremål i løbet af en dag, så bliver en sådan illustration hurtigt omfattende... :-)

Design À la Camara sagde ...

@Alle: Et lille mind map kort kan hurtigt kortlægge de store træk, hvor der kan spares tid og hvor energierne skal lægges og bruges mest fornuftigt.

Et kort jeg selv bruger og har glæde af - IT fylder meget i vores hverdag og kan hurtigt blive en af de største tidsrøvere, hvis man ikke passer på og udnytter tiden fornuftig.

Må I alle få en god påske - stikket er trukket helt og holdent og vender først tilbage i næste uge.

Mosekonen sagde ...

Rigtig god påske til dig og dine kære.
Rigtig god *kortlægning*.
Bruger ikke selv helt samme teknik, men resultatet er nogenlunde det samme. Derfor er det så skønt med en håndbremse eller nogen gode sønner, som liiiige giver mig *blikket* sammen med spørgsmålet : *Hva' har du gang i mor* ...Oversat...sæt farten ned.

Design À la Camara sagde ...

@Tove: Lyder til at du har fundet det der virker for dig - altid godt lige at få et vink fra omgivelserne når hastighedsgrænsen på stress-speedometret pludselig overstiger det tilladte og pulsen bliver for høj.

Super skøn påske til dig

Oline Art sagde ...

Pyh ha... Jeg mistede helt pusten da jeg så øverste billede! Må din påske blive stille, rolig, afstressende og helt nede på jorden agtig:-)

Frøken Anker sagde ...

En sjov tegning, du viser.

GOD PÅSKE - det er vist tiltrængt, hvis man skal finde rundt i tegningen!
Birgitte

Design À la Camara sagde ...

@Dorthe: Kan jeg godt forstå - man kan blive overrasket - skal gøre mit til at den bliver helt afslappet - fortsat god påske.

@Frøken Anker: MEGET tiltrængt - dog smuttede der lige en udfordring ind - men så er den også klaret - Nyd påske og den lille ny